Nyheder

Se alle nyhederne fra Naturbydelen i Ringkøbing og få nyt om boligerne.
MTB-ved-seniorbofaellesskabet-i-Naturbydelen
Cykel- og gåtur: Naturbydelen og Naturkraft

Kom og deltag i en cykel- og gåtur, hvor du både får en rundvisning i Naturbydelen og ser området ude omkring Naturkraft, søndag den 16. august 2020.

Seniorbofaellesskabet-Havtorn-i-Naturbydelen-i-Ringkoebing
Cykel- og gåtur: Naturbydelen og Naturkraft

Kom og deltag i en cykel- og gåtur, hvor du både får en rundvisning i Naturbydelen og ser området ude omkring Naturkraft, lørdag den 27. juni 2020.

Naturbydelen Almene Boliger RS Panorama
God dialog med bygherrer skal sikre Naturbydelens kvaliteter

Strandkanten, Fjordudsigten og et seniorbofællesskab er på vej. De nye boligbyggerier passer alle ind i de ambitiøse planer for en bydel midt i naturen, men hvordan sikres det, at Naturbydelen får de tilsigtede kvaliteter? Det kan man nu læse om i en ny publikation fra Realdania By & Byg.

Fjordudsigten I Naturbydelen Ringkøbing K
Første spadestik til 47 energieffektive almene boliger med fjordudsigt

Nogle af landets mest energieffektive almene boliger bliver nu opført i Ringkøbings nye Naturbydel. Bygherren Ringkøbing-Skjern Boligforening stikker spaden i jorden til bebyggelsen Fjordudsigten onsdag den 4. marts kl. 15.30.

Tim E Halvorsen - Projektdirektør Naturbydelen i Ringkøbing
Naturbydelen i Ringkøbing får ny direktør fra årsskiftet

Projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, Tim E. Halvorsen, sætter sig også i direktørstolen for Naturbydelen i Ringkøbing fra den 1. januar 2020.

Seniorbofaellesskab - Faellespladsen
Kom til infomøde om fremtidens seniorbofællesskab i Naturbydelen

Vil du gerne bo i et anderledes bofællesskab for aktive 50+'ere? Så kom og se byggeriet og hør om udlejningsprocessen, når bygherren og udlejeren Realdania By & Byg inviterer til infomøde onsdag den 20. november 2019.

Strandkanten 2
Frifeldt udbyder 32 ejerlejligheder i ét plan i kvarteret Strandkanten

Entreprenøren Frifeldt udbyder nu 32 etplans ejerlejligheder i kvarteret Strandkanten, som også byder på otte ejerboliger i to plan. Salget starter den 1. juni og de første fire lejligheder vil stå klar til indflytning sidst på året.

Ringkøbing får nu et nyskabende boligtilbud til aktive seniorer

Vinderforslaget til et nyskabende seniorbofællesskab i Naturbydelen i Ringkøbing er fundet. Her bliver det klassiske bofællesskab vendt på hovedet, så der i stedet for et enkelt fælleshus bygges flere mindre samlingssteder. Samtidig inddrages naturen som omdrejningspunkt for et aktivt udeliv og fællesskaber i hverdagen.

Naturbydelen Almene Boliger RS Panorama
85 almene boliger med lavt energiforbrug og stor natur på vej i Naturbydelen

En moderne, energieffektiv bolig midt i smuk natur og lige ved vandet og byen. Det er den boligdrøm, som kommende lejere kan få opfyldt, når Ringkøbing-Skjern Boligforening går i gang med at bygge 83 almene boliger i Naturbydelen i Ringkøbing.

Naturbasen
Ny naturbase: Undervisningshus, udsigtspunkt og udstyrsbank i ét

En ny naturbase midt i Naturbydelen Ringkøbing K’s smukke og fjordnære natur skal være en attraktion for skoler, foreninger, beboere og besøgende i Vestjylland året rundt. Forslaget til naturbasen bliver præsenteret ved et åbent brugermøde den 5. september 2018.

Birgitte Og Iver Af Astrid Dalum 5
Naturbydelen er med i ny publikation om klimaløsninger

Naturbydelen er ét af to projekter i Ringkøbing-Skjern Kommune, der er blevet udvalgt til publikationen Klima100, der samler 100 af de bedste klimaprojekter fra kommuner rundt omkring i landet. Publikationen skal øge videndelingen og den grønne omstilling i kommunerne.

RK01 Medium
Nu kommer husene op af jorden i Naturbydelen

Det første spadestik til husene i Strandkanten i Ringkøbings nye naturbydel bliver taget den 31. oktober 2017 ved et Åbent Hus arrangement med trækfærgedyst, naturlege og panoramaudsigt.

Naturbydelen Status Juli 28
Naturbydelen er nomineret til årets ByPlan Pris

Naturbydelen Ringkøbing K er nomineret til årets ByPlan Pris, der hvert år tildeles et byudviklingsprojekt, hvor planlægningen i høj grad er udtryk for nytænkning. Vinderen afsløres den 5. oktober 2017.

Naturbydelen Byggemodning 1
Strandvejen flytter ind i Naturbydelen

De første veje er ved at tage form i Ringkøbings nye naturbydel. Samtidig bliver der gjort klar til, at byggeriet af de første boliger kan gå i gang i efteråret.

Dorthe Bent Neel 4
Gå på vandet og prøv kræfter med en ny trækfærge

To nye attraktioner er nu klar til at blive indtaget af børn og voksne ved den store sø i Naturbydelen: En trækfærge på 25 meter og en 100 meter lang flydebro tværs over søen.

Camilladennis Johanella LILLE FIL 5
Ny sti og siddetrappe står klar ved søen i Naturbydelen

Nu kan du komme tørskoet hele vejen omkring den store sø i Naturbydelen og få nem adgang til at stikke tæerne, en kajak eller et fiskenet i vandet.

Naturbydelenlegeplads 2 Medium
Ny legeplads for store og små står klar i Naturbydelen

En ny legeplads med natur og fjord som tema står nu klar i Ringkøbings nye naturbydel. Legepladsen byder på ni forskellige legeredskaber for både små og store børn og alle er velkomne til at bruge den.

RK02 Medium
36 boliger midt i naturen er på vej i Naturbydelen

De første 36 boliger i Ringkøbings nye naturbydel bliver bygget midt i et smukt engområde med udsigt til Ringkøbing Fjord og kort afstand til byen. Det er den midtjyske entreprenør Frifeldt, der har købt det første byggefelt og som skal bygge husene. De første boliger står klar til indflytning i 2017.

Spadestik Ringkoebing K 10
Udvikling af naturen i Naturbydelen er i fuld gang

Mange trodsede regnen og deltog, da Ringkøbing K mandag den 14. september tog første spadestik til arbejdet med at skabe et attraktivt naturområde i den kommende bydel.

Arkitema Ny Forte 150Dpi
Nu begynder udviklingen af Ringkøbings nye bydel

Naturbydelen Ringkøbing K’s bestyrelse har godkendt den endelige udviklingsplan for Ringkøbings nye bydel. I de kommende måneder forbereder Naturbydelen udviklingen af naturen i området. Naturbydelen Ringkøbing K forventer, at de første huse kan stå klar ved udgangen af 2016.

Arkitema Eng 150Dpi
Naturen bliver trækplaster for bosætning i Naturbydelen

Ringkøbing K præsenterede her til aften sit forslag til en udviklingsplan for Ringkøbings nye bydel. Et naturprojekt skal skabe herlighedsværdi og gøre Ringkøbing K til en attraktion, allerede før de første huse er bygget. Når husene opføres, vil kommende beboere opleve at bo midt i naturen.

Ringkøbingk Præsentation 13 Web
Forslag til udviklingen af Naturbydelen Ringkøbing K offentliggjort

Tre tværfaglige holds bud på udviklingen af den nye bydel Ringkøbing K er nu offentliggjort. Dermed er arbejdet med at skabe en bæredygtig og nytænkende byudvikling i Ringkøbing for alvor i gang.

Mads Og Janne Af Astrid Dalum 12
Ambitiøst byudviklingsprojekt bringer Ringkøbings unikke kvaliteter i spil

Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By offentliggjorde i dag, at de indgår partnerskab om udviklingen af en helt ny bydel sydøst for Ringkøbing. I samspil med den kystnære natur vil partnerne skabe bæredygtig og nytænkende byudvikling af høj kvalitet. Kvaliteter, der vil understøtte hele kommunens udvikling og bidrage til at fastholde og tiltrække borgere.