Ledelsesskifte i Naturbydelen

  • Dronefoto med de tre boligprojekter Pressefoto Naturbydelen i Ringkøbing. Foto: Søren Palmelund
Projektdirektør Tim E. Halvorsen har søgt nye udfordringer, og pr. 1. december konstitueres Anne Mette Rahbæk midlertidigt i stillingen, indtil varig løsning er fundet.

Projektdirektør for Naturbydelen Tim E. Halvorsen har søgt nye udfordringer og forlader pr. 1 december sine jobs i både Ringkøbing og Fredericia.

- Tim har gjort en god indsats for Naturbydelen og har været med til skabe en positiv udvikling for projektet, som nu har tre indflyttede boligprojekter med hver sin boligform og markerer sig inden for natur, miljø og biodiversitet. Nu har Tim så søgt andre udfordringer, og vi ønsker ham rigtig meget held og lykke i hans nye job, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

Midlertidig konstituering

Bestyrelsen har udpeget udviklingschef Anne Mette Rahbæk fra Realdania By & Byg til midlertidigt at stå i spidsen for det store byudviklingsprojekt. Hun konstitueres som projektdirektør pr. 1. december 2021.

- Anne Mette er allerede godt inde i projektet, så det skaber en høj grad af tryghed i en overgangsfase og videreføre dialogen med bygherrer, indtil vi engang i det nye år finder en varig løsning, siger Uffe Steiner Jensen.

Naturbydelen er et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg, der sammen ejer arealudviklingsselskabet Ringkjøbing K ApS.