Boliger

I Naturbydelen finder du nyopførte boliger i Ringkøbing - midt i naturen og ud til Ringkøbing Fjord. Aktuelt er der 128 boliger på vej. Du kan vælge mellem ejerlejligheder, almene lejelejligheder og private lejeboliger.

Strandkanten 6

Strandkanten

Kom i første række til Ringkøbing Fjord! Vælg mellem 34 ejerlejligheder på 84-150 m2. Boliger i ét eller to plan. Egen terrasse eller altan. Direkte adgang til naturen. Der er tale om projektsalg, dvs. at boligerne opføres, når de er solgt.

  • Ejerboliger
  • Familievenligt
  • Seniorvenligt
  • Fjordudsigt

34 ejerboliger

84 - 150 m2

Indflytning: Løbende

Fjordudsigten-indflytningsklar-oktober-2021

Fjordudsigten

80 almene lejeboliger 80-115 m2 i et såkaldt passivhusbyggeri, der giver et meget lavt varme- og energiforbrug. Egen terrasse eller altan. Enkelte ledige lejligheder i etape 1. Etape 2 er under opførelse og udlejning. Skriv dig op hos Ringkøbing-Skjern Boligforening.

  • Lejeboliger
  • Energieffektivt
  • For alle

80 lejeboliger

80-115 m2

Indflytning i 2. etape: 15/12 2023

Seniorbofællesskab I Naturbydelen I Ringkøbing

Havtorn

14 lejeboliger på 50 - 120 m2 med privat uderum. Attraktive fællesfaciliteter som fx bibiliotek/lounge, grovværksted, væksthus, fællesrum med anretterkøkken, vaskeri og gæsteværelse. Midt i naturen og udsigt til fjorden.

  • Lejeboliger
  • Attraktive fællesfaciliteter
  • Stærkt naboskab

14 lejeboliger

50 - 120 m2

Indflytning: Løbende

Her ligger boligerne

På kortet nedenfor kan du se, hvor de tre nuværende bebyggelser ligger i Naturbydelen.

Hvor finder jeg
Strandkanten Lilla Engblomster

Boligtyper for alle

I Naturbydelen i Ringkøbing er der både ejer- og lejeboliger i forskellige størrelser og priser, der passer til enhver. Alle bebyggelser bliver i to-tre etager. Mange boliger bliver i ét plan, mens andre bliver i to plan. Alle boliger har privat terrasse eller altan.

De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber.

Og når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år. Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden.

 

Vesterhavet

Tag springet - Flyt mod vest

Drømmer du om at bo i natur med pladsgaranti? Bo med frisk vind i håret og aktiv fritid mellem hav og fjord? Så grib mulighederne og flyt til Ringkøbing-Skjern Kommune. Der er der plads til det gode liv. Du kan få 121% mere på budgetkontoen. Og der er job til alle.