Faciliteter

I Naturbydelen finder du bl.a. en legeplads, en trækfærge, pladser og stier. Se alle faciliteter her på siden.
Naturbydelen Legeplads
Legeplads

Kom og prøv Naturbydelens legeplads, der har natur og fjord som tema. Der er ni forskellige legeredskaber at vælge imellem.

Trækfærge Naturbydelen Familiedyst
Trækfærge

Ved den store sø i Naturbydelen kan du prøve kræfter med en trækfærge, der har et træk på 25 meter.

Siddetrappe Naturbydelen Familie Fisker
Siddetrappe ved søen

En 30 meter lang siddetrappe ved den store sø i Naturbydelen giver dig mulighed for at komme helt tæt på vandet, nyde solen og opleve det rige fugleliv.

Aktivitetsplads I Naturbydelen
Torve

Du finder to teglbelagte torve i Naturbydelen, der fx kan bruges til markeder, picnics, leg eller afslapning i naturen: Æble Torv og Bær Torv.

Woodhenge I Naturbydelen
Woodhenge

En Woodhenge er en cirkel af træstolper, der kan have været brugt som solur i bronzealderen. Arkæologer fra Ringkøbing-Skjern Museum har fundet spor efter en Woodhenge i Naturbydelen, der vidner om, at området har været beboet i mange tusinde år.

Naturbydelen Morgendis
Stier

Et stisystem med både asfalterede stier, grusstier og trampestier skaber tilgængelighed til naturen i Naturbydelen for alle og forbinder den nye bydel med resten af Ringkøbing.

Beboerhave Mgu Web
Beboerhave

I Beboerhaven kan Naturbydelens beboere få deres eget havelod.

Naturbydelen Skærehave

Oplev naturen i Naturbydelen

Som noget helt usædvanligt i et byudviklingsprojekt er naturen udviklet før boligerne i Naturbydelen. Dermed får alle boligerne i Naturbydelen direkte adgang og udsigt til naturen fra starten.

Naturen rummer farvestrålende enge, bærhaver, en æblehave, en frugtlund, søer, vandløb, en rig og varieret skov, græsningsfolde, en legeplads og en trækfærge.

Og naturen er åben for alle, der har lyst til at gå på jagt efter urter, blomster, bær, svampe, plukke æbler, gå/løbe/cykle en tur, nyde roen eller opleve det mangfoldige fugle- og dyreliv.

 

Naturbydelen Æblehave

Velkommen i naturen

Naturen i Naturbydelen er åben for alle, og du er velkommen til at bruge naturen til en lang række aktiviteter. Fx må du gerne:

  • Gå, løbe og cykle
  • Plukke bær, frugt og blomster (husk at gemme til andre)
  • Sejle på den store sø
  • Lege 

Du er også velkommen til at gå turen med din hund, men af hensyn til naturen, fugle- og dyrelivet og andre besøgende i området, skal hunde holdes i snor i perioden 1. marts - 30. september.

Hvor finder jeg