Faciliteter

I Naturbydelen finder du en legeplads, en trækfærge, pladser og stier
Naturbydelen Morgendis
Stier

Et stisystem med både asfalterede stier, grusstier og trampestier skaber tilgængelighed til naturen i Naturbydelen for alle og forbinder den nye bydel med resten af Ringkøbing.

Naturbasen
Naturbase

Undervisningshus, udsigtspunkt og udstyrsbank. Naturbydelen opfører (tidligst i 2021) en naturbase til skoler, foreninger, beboere og turister i Vestjylland, hvor man kan lære om naturen, være aktive, nyde udsigten til Ringkøbing Fjord, holde et hvil på sin gåtur eller spise en madpakke i læ for vind og vejr hele året rundt.

Aktivitetsplads I Naturbydelen
Torve

Du finder to teglbelagte torve i Naturbydelen, der fx kan bruges til markeder, picnics, leg eller afslapning i naturen: Æble Torv og Bær Torv.

Woodhenge I Naturbydelen
Woodhenge

En Woodhenge er en cirkel af træstolper, der kan have været brugt som solur i bronzealderen. Arkæologer fra Ringkøbing-Skjern Museum har fundet spor efter en Woodhenge i Naturbydelen, der vidner om, at området har været beboet i mange tusinde år.

Naturbydelen Legeplads
Legeplads

Kom og prøv Naturbydelens legeplads, der har natur og fjord som tema. Der er ni forskellige legeredskaber at vælge imellem.

Trækfærge Naturbydelen Familiedyst
Trækfærge

Ved den store sø i Naturbydelen kan du prøve kræfter med en trækfærge, der har et træk på 25 meter.

Siddetrappe Naturbydelen Familie Fisker
Siddetrappe ved søen

En 30 meter lang siddetrappe ved den store sø i Naturbydelen giver dig mulighed for at komme helt tæt på vandet, nyde solen og opleve det rige fugleliv.