Presse

Her kan du finde pressekontakter, se nyheder fra Naturbydelen og rekvirere billeder/video.

Pressen er altid velkommen til at kontakte Peder Lind Pedersen, Teamleder - Kommunikation, om:

  • Ideer/input til historier
  • Kontakt til interviewpersoner
  • Pressefotos (og andet materiale)
Se øvrige medarbejdere
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
200528 SPP 6818
Dyrene slippes løs i Naturbydelen

Hele familien er velkommen, når køer og får traditionen tro sættes på græs i Naturbydelen lørdag den 27. april. Her kan man blive klogere på både dyrene og naturen, og er man interesseret i lejeboliger, er der samme dag åbent hus i Havtorn og mulighed for at se en prøvebolig i Fjordudsigten.

Cathrin Astorp i sofaen
Fra eget hus i Spjald til lejebolig med søde naboer og frisk vestenvind

Cathrin Astorp skulle lige overvinde sig selv for at flytte fra eget hus og have til en moderne og lidt mere forblæst lejebolig i Fjordudsigten. Men datteren fik hende overtalt, og efter at have mødt naboerne og opdaget det rige dyreliv, er tilvænningen godt i gang.

Rådyr i skoven
Skoven i Naturbydelen er gjort tilgængelig for gåture

Naturbydelens skov har længe været lidt udfordrende at bevæge sig ind i, men nu har Ringkøbing-Skjern Kommune gjort det meget nemmere at nyde det tætbevoksede område. Ved at slå en del af vildnisset ned er der ryddet langs skovens vandløb og søer, og derudover er der skabt en helt ny sti rundt i skoven.

Bjørn Hernes
For Bjørn er naturen en scene

Bjørn Hernes flyttede sammen med sin kone fra Sjælland til Naturbydelen i 2021. Som billedkunstner og fotograf har han et helt særligt blik for naturen og barsler for tiden med et billedværk om Ringkøbing Fjord. Og så vil han gerne slå et slag for det nære fællesskab.