Presse

Her kan du finde pressekontakter, se nyheder fra Naturbydelen og rekvirere billeder/video.

Pressen er altid velkommen til at kontakte Peder Lind Pedersen, Teamleder - Kommunikation, om:

  • Ideer/input til historier
  • Kontakt til interviewpersoner
  • Pressefotos (og andet materiale)
Se øvrige medarbejdere
PLP
Peder Lind Pedersen
Teamleder, Kommunikation (Realdania By & Byg) plp@realdaniabyogbyg.dk 40 42 86 96
Lupiner
Fang naturen i Naturbydelen med kameraet

Naturbydelen Ringkøbing K har skudt en fotokonkurrence i gang, hvor alle hobbyfotografer og andre interesserede inviteres til at indfange livet og naturen i byudviklingsområdet.

Peter Kirketofte og Kristian Korsholm
Tæt samarbejde om at passe Naturbydelen

Det meste af Naturbydelen består af natur og grønne arealer, og der er tre parter involveret i at drive og udvikle det 84 hektar store område i tråd med visionerne for bydelen ved Ringkøbing Fjord. Samspillet mellem kommune, byudviklingsselskab og bydelsforening kan man læse om i en ny publikation fra Realdania By & Byg.

Henny Granum ved Strandkanten
Ildsjæl årgang 1942 nyder Naturbydelen hver dag

I Naturbydelen bor Henny Granum, som netop har rundet de 80 år. Her nyder hun både naturen, fællesskabet og at være fri for at passe sin egen have. Med en far, der var tysk soldat, er hun såkaldt krigsbarn, og fra sin computer, med udsigt til Ringkøbing Fjord, bruger hun dagligt tid på at hjælpe mennesker, hvis skæbne er rundet af krig.

Naturbydelen Med Strandkanten Forrest Web
Åbent hus og guidet rundtur i Naturbydelen

Der er både naturoplevelser og fremvisning af boliger på programmet, når Naturbydelen inviterer til åbent hus søndag den 2. oktober. Her kan man blive vist rundt i området, plukke bær og sejle med trækfærge – og få et kig indenfor i ejerboligerne Strandkanten og bofællesskabet Havtorn.