Fjordudsigten tæller ned til indflytning i december

  • Fjordudsigten Drone Boligerne i Fjordudsigten med Ringkøbing Fjord i baggrunden. Foto: Ringkøbing-Skjern Boligforening
Fredag den 15. december bliver store indflytningsdag i Fjordudsigten, og Ringkøbing-Skjern Boligforening har netop lanceret en ny hjemmeside, hvor man kan læse mere om de topmoderne lejeboliger.

Lige nu skyder de sidste 33 af i alt 80 almene boliger op i Naturbydelen i Ringkøbing, og om mindre end to måneder kan de første beboere hænge julepyntet op i de spritnye lejligheder.

- Vi glæder os rigtig meget til at byde vores nye lejere velkommen i Fjordudsigten. Overvejer man at se nærmere på de nye boliger, kan man bare ringe til os eller booke en fremvisning på vores nye hjemmeside, fortæller direktør Bo Lodbjerg fra Ringkøbing-Skjern Boligforening.

Boligforeningen har nemlig netop lanceret en ny hjemmeside, hvor man kan læse om de nye lejligheder og det naturskønne område, som man her kommer til at bo midt i.

Terrasser og altaner

Boligstørrelserne går fra treværelses lejligheder til fireværelses på 115 kvadratmeter, og huslejen går fra 6.750 kr. til 9.200 kr. om måneden. På den nye hjemmeside kan man se både prisliste og plantegninger over de forskellige typer boliger, hvoraf de fleste er i ét plan og enkelte i to plan.

Lejlighederne i Fjordudsigten har enten terrasse i stueplan eller altan på 1. sal, og alle boligerne har store sydvendte vinduer med solafskærmning, der både kan reguleres automatisk og manuelt. Køkkenerne er udstyret med komfur, emhætte og køle-/fryseskab, og badeværelserne har gulvvarme.

- De kommende beboere kan godt glæde sig til at flytte ind i den nye bebyggelse, som har udsigt til både fjorden og den dejlige natur i Naturbydelen. Samtidig kommer de til at bo i et byggeri, som faktisk er et dansk spydspidsprojekt, når det handler om lav klimabelastning og energiforbrug, siger projektdirektør Peter Kirketofte fra Naturbydelen.

Lavt energiforbrug

Husene i Fjordudsigten er bygget efter passivhusprincipperne for at holde energiforbruget nede på et minimum, og alle boligerne er udstyret med et ventilationsanlæg, som sikrer konstant frisk luft, samtidig med at varmeudgifterne holdes nede med varmegenindvinding og varmepumpe.

Man kan besøge Fjordudsigtens nye hjemmeside på www.Fjordudsigten-ringkobing.dk.