Frifeldt udbyder 32 ejerlejligheder i ét plan i kvarteret Strandkanten

  • Strandkanten 2 De nye lejligheder i ét plan bliver opført i bebyggelser med fire lejligheder i hver. Bebyggelserne får det samme arkitektoniske udtryk for lejlighederne i to plan. Frifeldt
Entreprenøren Frifeldt udbyder nu 32 etplans ejerlejligheder i kvarteret Strandkanten, som også byder på otte ejerboliger i to plan. Salget starter den 1. juni og de første fire lejligheder vil stå klar til indflytning sidst på året.

Udsigt til Ringkøbing Fjord, smukke enge lige uden for døren og lavt vedligehold. Dét er nogle af de kvaliteter, som boligerne i kvarteret Strandkanten, der er blandt de første i Ringkøbings nye naturbydel, tilbyder interesserede boligkøbere i den midt-vestjyske region.

Hidtil har alle boligerne i Strandkanten været udbudt som boliger i to plan, og med omkring 1.000 besøgende siden det første åbne hus sidste forår, har der været pæn interesse for at opleve boligerne i Strandkanten. Samtidig har flere efterspurgt muligheden for at kunne købe en bolig i ét plan i stedet for to.

32 étplanslejligheder til salg

Den drøm kan nu blive til virkelighed. Fra den 1. juni udbyder entreprenøren Frifeldt i alt 32 etplans ejerlejligheder fordelt på otte bebyggelser med fire lejligheder i hver. Lejlighederne bliver et alternativ til de otte toplansboliger, der fortsat vil blive opført i første række ud mod Ringkøbing Fjord.

- Vi bevarer bebyggelsernes arkitektoniske udtryk, men fordeler og indretter dem på en ny måde, så vi får mulighed for at supplere de nuværende boliger i to plan med ejerlejligheder i ét plan. Vi oplever, at der er god interesse for boligerne i Strandkanten, og vi er sikre på, at et bredere udbud af boligtyper vil gøre kvarteret endnu mere attraktivt for flere forskellige potentielle boligkøbere, siger Flemming Nielsen, direktør i Frifeldt.

Tre lejlighedsstørrelser

De 32 lejligheder bliver i tre forskeligge størrelser - 84, 93 og 106 m2 - og udbudspriserne ligger mellem 1.948.000 kr. og 2.098.000 kr.. Stuelejlighederne får en stor, privat terrasse i direkte forbindelse med naturen, mens 1. salslejlighederne får en stor altan. Alle boligerne i kvarteret får udsigt til Ringkøbing Fjord.