Investor

Naturbydelen tilbyder attraktive byggegrunde til investorer og entreprenører. Der kan bygges boliger i tæt-lave bebyggelser på to-tre etager.
SLA 3D Bebyggelse 150Dpi
Grunde til salg

Naturbydelen sælger attraktive byggegrunde til en bred sammensætning af boliger. Alle boliger ligger midt i skøn natur ud til Ringkøbing Fjord.

Arkitema Ny Forte 150Dpi
Salgsmateriale

Se det gennemarbejdede plangrundlag for hele udviklingen af Naturbydelen.

Naturbydelen Investorsamarbejde
Samarbejde om kvalitet

Naturbydelen indgår tætte partnerskaber om byggeri og byudvikling frem for blot at indtage en traditionel køber-sælger-relation.

Byggefelter Og Ringkøbing By (6)
Kontakt Naturbydelen

Vil du høre mere om dine muligheder for at opføre boliger i Naturbydelen? Kontakt Naturbydelens projektdirektør Tim E. Halvorsen.

Naturbydelen Foerste Spadestik Seniorbofællesskab Spadestik

Byg boliger i Naturbydelen

Når du vælger at bygge boliger i Naturbydelen i Ringkøbing, kan du få del i:

- Et ambitiøst og bæredygtigt byudviklingsprojekt, der bliver et alternativ til de eksisterende parcelhuskvarterer i byen og den vestjyske region med boligertyper for alle

- Fordelene ved at naturen i hele bydelen er kommet før boligerne, så der er skabt adgang til naturen og en høj grad af biodiversitet fra starten.

- Fordelene ved, at klimatilpasning - i form af lokal afledning af regnvand - er tænkt ind i udviklingen af naturen fra starten 

- En placering med direkte adgang til Ringkøbing Fjord og med kort afstand til Ringkøbings historiske købstad

- Et projekt, hvor Ringkøbing-Skjern Kommune som medejer af byudviklingsselskabet bag Naturbydelen har en vedvarende interesse i at udvikle bydelen

Vi sælger attraktive byggegrunde til investorer, entreprenører og boligselskaber, der ønsker at opføre boliger midt i naturen, ud til Ringkøbing Fjord og lige ved byen.

Peter Kirketofte, projektdirektør

10682 Hsa 64
Peter Kirketofte
Projektdirektør pki@kanalbyen.dk 41 76 14 50
Hvor finder jeg