Vandsport ved Naturbydelen

Med Ringkøbing Fjord lige uden for hoveddøren og Vesterhavet tæt ved er der mange muligheder for at dyrke vandsport, når du bor i Naturbydelen.
Surfing Waterz

Spring i vandet

Når du bor i Naturbydelen, er der nem adgang til vandsport på Ringkøbing Fjord, ligesom Vesterhavet, der ligger få kilometer væk, også giver dig rig mulighed for fritidsaktiviteter på og ved vandet.

Du kan fx prøve kræfter med alle afskygninger af surfing eller blive en del af Ringkøbing ro- og kajakklub, sejlklub, surfklub og sportsdykkerklub.

Hvis du ikke helt har lyst til at udfolde dig på åbent vand, er der også mulighed for at melde dig ind i Ringkøbing svømmeklub. Og i løbet af et par år åbner der et nyt Lalandia vandland nogle få kilometer fra Naturbydelen.

Ringkøbing K Status Surfing 3
Surfing

Fra Naturbydelen er der nem adgang til at windsurfe eller kitesurfe på Ringkøbing Fjord, der ligger lige uden for din hoveddør.

SUP Nymindegab
Motion på vandet

Med kort afstand til Ringkøbing Fjord og Vesterhavet er både Naturbydelen og resten af Ringkøbing fantastisk placeret, når det kommer til fritidsaktiviteter på vandet.

Hvor finder jeg