Gymnasier

  • Ringkøbing Gymnasium Bay Arch
Ringkøbing byder på hele tre gymnasier: Ringkøbing Gymnasium, Det Kristne Gymnasium og handelsgymnasiet HHX Ringkøbing (UCRS).

Ringkøbing Gymnasium

Ringkøbing Gymnasium har ca. 320 elever og 33 lærere, hvilket giver et godt, overskueligt og hyggeligt miljø med masser af fællesskab. Der kender man hinanden, og overgangen fra folkeskolen eller efterskolen føles ikke så svær. På Ringkjøbing Gymnasium bliver den enkelte elev sat i centrum, og der er tæt kontakt mellem elever og lærere gennem alle tre år. Det almene gymnasium er den bredeste og almendannende ungdomsuddannelse med noget for enhver interesse. På Ringkøbing Gymnasium kan du få det hele.

> Læs mere om Ringkøbing Gymnasium

Det kristne gymnasium

Det kristne gymnasium er et fagligt kvalificeret og bibelsk funderet skolemiljø, hvor eleverne bliver uddannet til kompetente studenter med en bevidst/reflekteret kristen overbevisning og medmenneskelig forståelse/indlevelse.

Det er muligt både at blive dagelev og kostelev, dvs. som bor og spiser på skolen.

> Læs mere om Det kristne gymnasium

HHX Ringkøbing

HHX Ringkøbing er et moderne gymnasium med fokus på sprog, samfund og økonomi. Der finder du engagerede undervisere og et godt studiemiljø.

År efter år klarer skolen sig rigtig godt i de målinger, der viser, hvordan det går på landets gymnasier - både når det gælder de faglige aktiviteter og også når det handler om det sociale.

Det kan du se ved, at skolen gennem årene stabilt har præsteret landets højeste HHX-eksamensgennemsnit. Alt det sker på en skole med en høj grad af nærhed. Her forsvinder den enkelte elev og lærer ikke i mængden.

Vil du bruge dit faglige og sociale engagement i et tæt fællesskab, så er Gymnasiet HHX Ringkøbing stedet for dig.

> Læs mere om HHX Ringkøbing

Hvor finder jeg