Boliger for alle

I Naturbydelen i Ringkøbing er der både ejer- og lejeboliger i forskellige størrelser og priser, der passer til enhver. Alle boligerne bliver opført midt i farvestrålende enge, ved skovbryn, bærhaver, frugtlunde eller søer, og med Ringkøbing Fjord som nabo.
Seniorbofællesskabet Havtorn med udsigt til Ringkøbing Fjord

Find din bolig i naturen

Naturbydelen i Ringkøbing tilbyder dig nyopførte, moderne og energivenlige boliger af høj kvalitet og med lavt vedligehold. Her kan du bo midt i naturen, der allerede er skabt med farvestrålende enge, bærhaver, frugtlunde søer, skov og stisystemer, samtidig med, at du bor tæt på dine naboer og kan være privat.

Uanset hvor du bor i Naturbydelen, er Ringkøbing Fjord aldrig mere end få hundrede meter væk. Og er du blandt de første, der flytter ind i naturen, kan du også få udsigt til vandet.

I Naturbydelen kan der opføres mange forskellige typer boliger. Netop nu er der 139 boliger på vej. Der er 40 ejerlejligheder i Strandkanten, 14 lejeboliger i seniorbofællesskabet Havtorn og 85 almene lejeboliger i Fjordudsigten. Se mere om de nuværende boligtilbud og de generelle kvaliteter ved boligerne i Naturbydelen nedenfor.

Spar tid på at holde hus og have

Det bærende princip i udviklingen af Naturbydelen i Ringkøbing er, at naturen kommer før husene, så alle får adgang til naturen fra starten. Alle bebyggelserne bliver i to-tre etager med private terrasser eller altaner. De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber.

I bytte for din egen parcelhushave får du adgang til et smukt naturområde med farverige enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov. Størrelsen på hele Naturbydelen svarer til 840 parcelhushaver.

Og når du ikke skal bruge din weekend på at vedligeholde huset, klippe hæk, slå græs eller luge bede, kan du i stedet bruge tiden på at lege med børnene, grille med naboen, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og fjorden.

10 grunde til at bo i Naturbydelen

Arkitektur og energieffektivitet

Når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år.

Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden.

Der bliver lagt vægt på, at arkitekturen får de tæt-lave bebyggelser på 2-3 etager til at falde godt ind i den smukke natur, samtidig med, at der skabes variation mellem de enkelte byggerier. 

Strandkanten 6

Strandkanten

I Strandkanten kan du komme i første række til Ringkøbing Fjord. Her kan du vælge mellem 40 ejerlejligheder på 84-150 m2, der opføres i enten ét eller to plan. Alle boliger egen terrasse eller altan med udsigt til fjorden og direkte adgang til naturen.

 • Ejerboliger
 • Familievenligt
 • Seniorvenligt
 • Fjordudsigt
40 ejerboliger
84 - 150 m2 (lejlighed)
2,0 - 3,6 mio. kr. (pris)
Faellespladsen Seniorbofaellesskab Naturbydelen

Seniorbofællesskab

I et nyt og anderledes seniorbofællesskab for alle over 50 år kombineres 14 lejeboliger på 50 - 120 m2 med  en attraktive fælles faciliteter som fx bibiliotek/lounge med fjordudsigt, grovværksted, væksthus, fællesrum med anretterkøkken, vaskeri og gæsteværelse. Alle fælles faciliteterne vender ud mod en central fælles plads i hjertet af byggeriet, som opføres midt i naturen og tæt på fjorden.  

 • Lejeboliger
 • Bofællesskab
 • For aktive 50+'ere
14 Lejeboliger
50 - 120 m2 (boliger)
250 m2 fælles faciliteter
5.250 - 11.000 kr./md. (husleje)
Fjordudsigten I Naturbydelen Ringkøbing K

Fjordudsigten

Fjordudsigten opføres af Ringkøbing-Skjern Boligforening og består af 85 almene lejeboliger på 80-115 m2, der alle får egen terrasse eller altan. Byggeriet opføres som passivhuse, der gør boligerne til nogle af landets mest energieffektive, almene boliger.

 • Lejelejligheder
 • Alment byggeri
 • Energieffektivt
 • Familievenligt
 • Seniorvenligt
85 almene lejeboliger
80-115 m2 (boliger)
6.600 - 8.250 kr./md. (husleje)
Naturbydelen Familie I Engen

Midt i naturen - tæt på byen

Alle boligerne i Naturbydelen får direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturoplevelser, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte, som kan nås på 10 minutter.

Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter. Byens mange butikker og kulturtilbud ligger indenfor 4-5 kilometer og kan hurtigt nås på cykel eller i bil.

Hvor finder jeg