Boliger for alle

I Naturbydelen i Ringkøbing er der både ejer- og lejeboliger i forskellige størrelser og priser, der passer til enhver. Alle boligerne bliver opført midt i farvestrålende enge, ved skovbryn, bærhaver, frugtlunde eller søer, og med Ringkøbing Fjord som nabo.
Seniorbofællesskabet Havtorn med udsigt til Ringkøbing Fjord

Find din bolig i naturen

Naturbydelen i Ringkøbing tilbyder dig nyopførte, moderne og energivenlige boliger af høj kvalitet og med lavt vedligehold. Her kan du bo midt i naturen, der allerede er skabt med farvestrålende enge, bærhaver, frugtlunde søer, skov og stisystemer, samtidig med, at du bor tæt på dine naboer og kan være privat.

Uanset hvor du bor i Naturbydelen, er Ringkøbing Fjord aldrig mere end få hundrede meter væk. Og er du blandt de første, der flytter ind i naturen, kan du også få udsigt til vandet.

I Naturbydelen kan der opføres mange forskellige typer boliger. Netop nu er der 128 boliger på vej. Der er 34 ejerlejligheder i Strandkanten, 14 private lejeboliger i Havtorn og 80 almene lejeboliger i Fjordudsigten. Se mere om de nuværende boligtilbud og de generelle kvaliteter ved boligerne i Naturbydelen nedenfor.

Spar tid på at holde hus og have

Det bærende princip i udviklingen af Naturbydelen i Ringkøbing er, at naturen kommer før husene, så alle får adgang til naturen fra starten. Alle bebyggelserne bliver i to-tre etager med private terrasser eller altaner. De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber.

I bytte for din egen parcelhushave får du adgang til et smukt naturområde med farverige enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov. Størrelsen på hele Naturbydelen svarer til 840 parcelhushaver.

Og når du ikke skal bruge din weekend på at vedligeholde huset, klippe hæk, slå græs eller luge bede, kan du i stedet bruge tiden på at lege med børnene, grille med naboen, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og fjorden.

10 grunde til at bo i Naturbydelen

Arkitektur og energieffektivitet

Når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år.

Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden.

Der bliver lagt vægt på, at arkitekturen får de tæt-lave bebyggelser på 2-3 etager til at falde godt ind i den smukke natur, samtidig med, at der skabes variation mellem de enkelte byggerier. 

Naturbydelen Familie I Engen

Midt i naturen - tæt på byen

Alle boligerne i Naturbydelen får direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturoplevelser, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte, som kan nås på 10 minutter.

Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter. Byens mange butikker og kulturtilbud ligger indenfor 4-5 kilometer og kan hurtigt nås på cykel eller i bil.

Strandkanten 6

Strandkanten

Kom i første række til Ringkøbing Fjord! Vælg mellem 40 ejerlejligheder på 84-150 m2. Boliger i ét eller to plan. Egen terrasse eller altan. Direkte adgang til naturen. Der er tale om projektsalg, dvs. at boligerne opføres, når de er solgt.

  • Ejerboliger
  • Familievenligt
  • Seniorvenligt
  • Fjordudsigt

40 ejerboliger

84 - 150 m2

Indflytning: Løbende

Fjordudsigten-indflytningsklar-oktober-2021

Fjordudsigten

80 almene lejeboliger 80-115 m2 i et såkaldt passivhusbyggeri, der giver et meget lavt varme- og energiforbrug. Egen terrasse eller altan. Enkelte ledige lejligheder i etape 1. Etape 2 er under opførelse og udlejning. Skriv dig op hos Ringkøbing-Skjern Boligforening.

  • Lejeboliger
  • Energieffektivt
  • For alle

80 lejeboliger

80-115 m2

Indflytning i 2. etape: 15/12 2023

Seniorbofællesskab I Naturbydelen I Ringkøbing

Havtorn

14 lejeboliger på 50 - 120 m2 med privat uderum. Attraktive fællesfaciliteter som fx bibiliotek/lounge, grovværksted, væksthus, fællesrum med anretterkøkken, vaskeri og gæsteværelse. Midt i naturen og udsigt til fjorden.

  • Lejeboliger
  • Attraktive fællesfaciliteter
  • Stærkt naboskab

14 lejeboliger

50 - 120 m2

Indflytning: Løbende

Hvor finder jeg