Byggeri og anlæg

Naturen er allerede udviklet, de første veje og stier er anlagt og de første 139 boliger er på vej.
Naturbydelen Byggemodning Strandvejen Gravemaskiner

Aktuelle byggerier og anlægsarbejder

I foråret 2021 etablerer Naturbydelen første del af boligvejen Fjordudsigten, som har givet navn til en bebyggelse med samme navn, som består af 43 almene boliger (1. etape). Vejen er forbundet med de øvrige veje, der allerede er etableret i Naturbydelen: Strandvejen, Strandengen, Strandkanten og Engbakken.

I alt vil der i løbet af de kommende par år blive opført 139 boliger i Naturbydelen: 40 ejerlejligheder i Strandkanten, 14 lejeboliger i seniorbofællesskabet Havtorn og 85 almene lejelejligheder i Fjordudsigten.

I takt med opførelsen af nye boliger kommer nye veje og stiforbindelser til.

Naturbydelen Kontakt
Naturbydelen i Ringkøbing
Byudvikling og byggemodning kontakt@ringkoebingk.dk

Kontakt Naturbydelen

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til de aktuelle bygge- og anlægsprojekter i Naturbydelen, er du velkommen til at kontakte Naturbydelens sekretariat.

 

Find medarbejder
 • Strandkanten 6
  Strandkanten

  I Strandkanten finder du 40 ejerlejligheder i både ét og to plan i første række til Ringkøbing Fjord. Strandkanten opføres af den midtjyske entreprenør Frifeldt.

 • Faellespladsen Seniorbofaellesskab Naturbydelen
  Seniorbofællesskab

  Realdania By & Byg opfører et anderledes seniorbofællesskab med 14 private lejeboliger og fælles faciliteter som fx bibliotek/lounge, værksted, fællesrum, væksthus og vaskeri.

 • Naturbydelen Almene Boliger RS Panorama
  Fjordudsigten

  Ringkøbing-Skjern Boligforening opfører 85 almene lejeboliger, der bliver blandt landets mest energieffektive.

Viser fra
Naturbydelen Blomsterhav

Natur før huse - boliger midt i naturen

Udviklingen af Naturbydelen er allerede langt. Princippet bag udviklingen er, at naturen kommer før husene, så boligerne får direkte adgang til natur fra starten.

Som en del af arbejdet med at gøre bydelen klar til boliger og beboere, er hele det tidligere landbrugsareal allerede blevet omdannet til et attraktivt naturområde med farvestrålende enge, bærhaver, søer, skov og faciliteter som en legeplads og en trækfærge.

Ved at have anlagt naturen før boligerne, er det også blevet muligt at sikre hele bydelen mod skybrud fra starten. På den måde minimeres behovet for omfattende anlægsarbejde undervejs i udviklingen.

Hvor finder jeg