Idrætsforeninger

  • Idræt Ringkøbing Fodbold I Ringkøbing kan du finde lige den idrætsgren, som passer til dig. Henrik Olesen
Ringkøbing er rig på idrætsforeninger og sportsoplevelser, som du kan følge fra sidelinjen.

Hvad har du og dine børn lyst til at lave efter arbejde, børnehave eller skole? I Ringkøbing er der mange sport- og idrætsgrene at vælge imellem.

Du kan fx melde dig ind i Ringkøbing basketballklub, badmintonklub eller tennisklub. Eller skal vi have kroppen mere i spil? Så byder byens foreningsliv også på bokseklub, karateklub og gymnastikhold i Ringkøbing Idrætsforening. 

Du kan selvfølgelig også dyrke både håndbold og fodbold hos Ringkøbing Idrætsforening.

Hvis du ikke selv vil spille, kan du også følge de lokale helte fra Ringkøbing Fodbold og Ringkøbing Håndbold fra sidelinjen. Hjemmekampene er en oplevelse, du ikke må snyde dig selv og din familie for. Den særlige stemning af fællesskab og holdånd, når selv de bagerste rækker på tribunerne i Ringkøbing.

Ringkøbing Håndhold

I Ringkøbing hyldes også byens håndboldkvinder med flere lokale helte i blandt. Du kan være med på tribunen til næste hjemmekamp, når der skal heppes på spillerne.

Følg med når vestenvinden giver kvinderne vind i sejlene, og glæd dig til at opleve masser af imponerende mål og flot håndbold i Green Sports Arena.

> Læs mere om Ringkøbing Håndbold

Ringkøbing Fodbold

Skal du være med til at slå tilskuerrekorden fra 2014 ved næste hjemmekamp? I RIF kan du opleve vestjysk fællesskab fra øverste skuffe, når der venter masser af gode oplevelser på hjemmebanen Green Arena.

Glæd dig til at følge med og se, hvad de unge talenter kan drive det til.

> Læs mere og se hele kampprogrammet

Hvor finder jeg