Markeder

  • Kunsthåndværksmarked I Ringkøbing
Hele året rundt summer Ringkøbings gade af liv. Det gælder især, når markederne indtager byen.

I Ringkøbing kan du opleve skøn markedsstemning året rundt. Der er altid et loppe- eller kræmmermarked. Især i sommersæsonen dukker flere op. Her kan du blandt andet gøre en god handel på bagagerumsmarkedet ved Guld & Rod.

Sommeren byder også på Kunsthåndværksmarked i Vester Strandgade. Gå turen fra det idylliske torv til havnen og oplev det hele. I markedsdagene rykker gadens butikker udendørs, og kunstnere fra nær og fjern kommer med boder og arbejdende værksteder.

Og så må vi heller ikke glemme julen. Har du nogensinde oplevet julemarkedet på Torvet? De små boder med kunsthåndværk, godter og julegaver stråler, og julemusikken spiller. Du kan også opleve Jul på Bundsbæk Mølle. Her er der garanti for hyggelig julestemning med aktiviteter for børnene og spændende boder for de voksne.

Lige rundt om Ringkøbing dukker spændende markeder også hele tiden op. I Søndervig strømmer folk fra nær og fjern til i sommermånederne til store loppemarkeder, og i Bork Havn har kan du traditionen tro opleve det klassiske vikingemarked.

Hvor finder jeg