Musik og dans

  • Spillestedet Generator Spillestedet Generator flytmodvest.dk
Rockfestival, spillestedet Generator, musikskole, folkedans og meget mere. Ringkøbing byder på musik og dans året rundt for både børn, unge og voksne.

Ligesom der på scener i Ringkøbing hersker et livligt og rigt musikliv, er det også til stede i foreningslivet. Du kan selv tage del i det på mange forskellige måder.

Spillestedet Generator

Spillestedet Generator er et kulturhus drevet af frivillige ildsjæle. Her får det blomstrende musikmiljø i og omkring Ringkøbing al den støtte, de kan trække.
De lokale talenter – unge som gamle – kan blandt andet udfolde kreativiteten i husets øvelokaler.

Spillestedet er et samlingspunkt for musik- og kulturinteresserede. Det er et sted, hvor man kan mødes på tværs af alder og interesser. Her får du koncertoplevelser af højkvalitet. Programmet er fyldt til randen med levende og alsidigt indhold, der favner bredt, men som stadig kan udfordre den musikalske nysgerrighed hos publikum.

Hos Generator kan du opleve alt lige fra open mic og Niels Hausgaard til Ida Corr og julekoncerter.

> Find din næste musikoplevelse i musikprogrammet

Musik i det fri

Om sommeren trækker beboere i Ringkøbing udendørs. De mødes på kryds og tværs af generationer til skønne musikoplevelser i det fri.

Rock i Ringkøbing

Den populære og tilbagevendende sommerbegivenhed er samlingspunkt for mange glædelige gensyn hver sommer.

Med populære navne på scenen og god mad i teltene på festpladsen er grunden lagt for en god dag. Mange har gjort den lokale endags-festival til en årlig tradition, når de mødes med venner, familie eller kollegaer.

> Læs mere om Rock i Ringkøbing

Jazz på Torvet

Både turister og byens egne beboere samles på Torvet i Ringkøbing, når der er musik. I 2018 bød Visit Ringkøbing på hele 23 gratis koncerter sommeren over. Musikprogrammet byder hvert år på både nye orkestre og gamle kendinge, så der er lidt til enhver smag.

Torvet er byens hjerte, og musikken skaber et liv, der smitter af på hele byen. Oplev det med egne øjne – og ikke mindst ører.

> Læs mere om Jazz på Torvet

Musik og dans for børn

Vi må ikke glemme de kreative og musikalske ringkøbingbørn. For her er der også flere valgmuligheder.

Musikskolen Ringkøbing tilbyder meget mere end at lære at spille på et instrument. Allerede som 5-årige kan børnene starte til dans, og når de rammer deres 7 års-fødselsdag, kan de også komme med på byens dramahold. Så uanset om der gemmer sig en kommende musiker, danser eller skuespiller i maven på dine børn er musikskolen stedet at være.

En anden mulighed er Ringkøbinggarden. Her går de op i musik og fællesskab med liv og sjæl. Her får både store og små venskaber og oplevelser for livet.

Folkedans og musikskole

Hvis du er til folkedans eller gerne vil lære at spille et instrument, så er Ringkøbingegnens folkedansere og Musikskolen voksenkor måske mere noget for dig.

> Se flere kulturbegivenheder på Kultunaut Ringkøbing

Hvor finder jeg