AFLYST: Åbent Hus i fremtidens seniorbofællesskab

 • Køkken-alrum | Prøvebolig i seniorbofællesskabet i Naturbydelen i Ringkøbing Køkken-alrum i toværelses lejlighed i seniorbofællesskabet i Naturbydelen Ringkøbing K Søren Palmelund
[AFLYST] Efter godt et års intensivt byggeri slår bygherren Realdania By & Byg dørene op til åbent hus i fremtidens seniorbofællesskab, der er opført midt i Naturbydelen i Ringkøbing. Det sker lørdag den 26. september kl 15-17.

[ARRANGEMENTET ER AFLYST PGA. DEN AKTUELLE CORONA SMITTESTIGNING]

Hvis du er nysgerrig efter at se et konkret bud på fremtidens seniorbofællesskab, så kan du komme med indenfor, når bygherren Realdania By & Byg inviterer til Åbent Hus. Det sker:

Lørdag den 26. september 2020
Kl. 15-17
Adresse: Engbakken, 6950 Ringkøbing
(Brug Krak til at finde adressen)

Arrangementet er gratis, kræver ingen tilmelding og alle er velkomne.

> Læs mere om seniorbofællesskabet i Naturbydelen

Program

Kl. 15: Taler

 • Velkomst ved Peter Cederfeld, adm. direktør i Realdania By & Byg, som fortæller om byggeriet
 • Tale ved Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, som fortæller om perspektiverne ved byggeriet og udviklingen af Naturbydelen for Ringkøbing by og kommunen som helhed.
 • Tale ved Jesper Nygård, adm. direktør i Realdania, der fortæller om Realdanias initiativ "Rum og fællesskaber for ældre", som byggeriet i Ringkøbing er en del af.

OBS: Talerne bliver gennemført udendørs, så husk paraply og praktisk tøj, der passer til vejret.

Kl. 15.15 - 17: Åbent Hus

 • Oplev en bolig
 • Kig ind i værkstedet og grejskuret
 • Kom igennem alle tre plan i fælleshuset
 • Kig ind i det fælles vaskeri

Dit besøg

Når du ankommer til seniorbofællesskabet, får du en rutebeskrivelse, som du bedes at følge. Vi påskønner, at du ikke bruger mere end en times tid på dit besøg. På den måde kan vi sikre, at flest mulige kan komme ind og opleve ejendommen. Husk at holde afstand.

Parkering

Kør efter adressen Strandkanten 14, 6950 Ringkøbing, hvor der er parkeringsmulighed. Der er også en parkeringsplads ved den store sø i området, hvorfra der er 5-10 minutters gang til ejendommen. Desuden er det muligt at parkere langs Strandvejen – hovedadgangsvejen til hele Naturbydelen, hvor seniorbofællesskabet er opført. Følg skiltene og undlad venligst at køre ud i eller parkere i rabatterne.

Tilgængelighed

Seniorbofællesskabet er i 2-3 etager, så ejendommen er ikke egnet for kørestolsbrugere eller meget dårligt gående.

COVID-19

Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger. Det betyder, at der maksimalt kan være 100 personer i seniorbofællesskabet ad gangen. Der må derfor forventes lidt kø, særligt i starten. Alle opfordres til at holde god afstand både inde og ude. Mød ikke op til arrangementer, hvis du er smittet eller oplever feber, hoste, vejrtrækningsbesvær, muskelsmerter, hovedpine eller ondt i halsen. Hvis en person i dit hjem har COVID-19, beder vi dig også om at blive hjemme.

Kontakt

Spørgsmål? Kontakt bygherren Realdania By & Byg på klub@realdaniabyogbyg.dk eller 70 11 66 66.

Hvor finder jeg
Seniorbofaellesskabet-Havtorn-i-Naturbydelen-i-Ringkoebing

Seniorbofællesskab

I et nyt og anderledes seniorbofællesskab for alle over 50 år kombineres 14 lejeboliger på 50 - 120 m2 med attraktive fælles faciliteter som fx bibiliotek/lounge med fjordudsigt, grovværksted, væksthus, fællesrum med anretterkøkken, vaskeri og gæsteværelse. Alle fælles faciliteterne vender ud mod en central fælles plads i hjertet af byggeriet, som opføres midt i naturen og tæt på fjorden.  

 • Lejeboliger
 • Bofællesskab
 • For aktive 50+'ere
14 Lejeboliger
50 - 120 m2 (boliger)
250 m2 fælles faciliteter
5.250 - 11.000 kr./md. (husleje)