32 ejerlejligheder i ét plan med udsigt til Ringkøbing Fjord

28. maj 2019

Entreprenøren Frifeldt udbyder nu 32 etplans ejerlejligheder i kvarteret Strandkanten, som også byder på otte ejerboliger i to plan. Salget starter den 1. juni og de første fire lejligheder vil stå klar til indflytning sidst på året.

Udsigt til Ringkøbing Fjord, smukke enge lige uden for døren og lavt vedligehold. Dét er nogle af de kvaliteter, som boligerne i kvarteret Strandkanten, der er blandt de første i Ringkøbings nye naturbydel, tilbyder interesserede boligkøbere i den midt-vestjyske region.

Hidtil har alle boligerne i Strandkanten været udbudt som boliger i to plan, og med omkring 1.000 besøgende siden det første åbne hus sidste forår, har der været pæn interesse for at opleve boligerne i Strandkanten. Samtidig har flere efterspurgt muligheden for at kunne købe en bolig i ét plan i stedet for to.

Den drøm kan nu blive til virkelighed. Fra den 1. juni udbyder entreprenøren Frifeldt i alt 32 etplans ejerlejligheder fordelt på otte bebyggelser med fire lejligheder i hver. Lejlighederne bliver et alternativ til de otte toplansboliger, der fortsat vil blive opført i første række ud mod Ringkøbing Fjord. 

- Vi bevarer bebyggelsernes arkitektoniske udtryk, men fordeler og indretter dem på en ny måde, så vi får mulighed for at supplere de nuværende boliger i to plan med ejerlejligheder i ét plan. Vi oplever, at der er god interesse for boligerne i Strandkanten, og vi er sikre på, at et bredere udbud af boligtyper vil gøre kvarteret endnu mere attraktivt for flere forskellige potentielle boligkøbere, siger Flemming Nielsen, direktør i Frifeldt.

De 32 lejligheder bliver i tre forskeligge størrelser - 84, 93 og 106 m2 - og udbudspriserne ligger mellem 1.948.000 kr. og 2.098.000 kr.. Stuelejlighederne får en stor, privat terrasse i direkte forbindelse med naturen, mens 1. salslejlighederne får en stor altan. Alle boligerne i kvarteret får udsigt til Ringkøbing Fjord.

LÆS MERE: 32 ejerlejligheder i ét plan (edc.dk)
LÆS MERE: 8 toplansboliger (edc.dk)

Skitse af en bebyggelse med fire etplanslejligheder. Terrasser i stueetagen og altaner på 1. sal.

Strandkanten: Fire lejligheder med enten terrasse eller altan
 

Byggeriet af fire ejerlejligheder starter i juni

Opførelsen af den første bebyggelse med i alt fire lejligheder, som ligger i første række med frit udsyn til fjorden, starter i juni, hvor afsætning af huset går i gang. Går alt efter planen, bliver det muligt at komme til åbent hus i råhuset til oktober og flytte ind sidst på året.

Boligerne i Strandkanten sælges af EDC Ringkøbing som projektsalg. Det betyder, at det er muligt at købe en bolig, før den bliver bygget. Er man interesseret i én af de første fire lejligheder, som nu bliver opført, er det altså muligt at købe den allerede inden den står færdig. Opførelsen af de kommende bebyggelser i kvarteret sker i takt med salget af boligerne, og her gælder det generelt, at halvdelen af boligerne i en bebyggelse skal være solgt, før byggeriet går i gang.

Alle bebyggelserne i Strandkanten får det samme arkitektoniske udtryk for at sikre sammenhæng og kvalitet. Derfor er det udvendige materialevalg, samt placering af vinduer, døre og uderum, givet på forhånd. Til gengæld kan køberne selv vælge køkken, bad, gulve, vægfarver m.v., ligesom der er mulighed for mindre individuelle tilpasninger af boligernes indvendige indretning. Alle boligerne får desuden eget depotrum og parkeringsplads.

Den samlede bebyggelsesplan for kvarteret Strandkanten med ejerlejligheder og ejerboliger i to plan.

Strandkanten: Bebyggelsesplan med ejerlejligheder og toplansboliger

130 boliger på vej i Naturbydelen

De nye ejerlejligheder i Strandkanten supplerer det brede udbud af boligtyper, som opføres i Naturbydelen i Ringkøbing over de kommende 2-3 år. Foruden de 40 ejerboliger i Strandkanten, opfører Realdania By & Byg et bud på fremtidens seniorbofællesskab med 14 lejeboliger samt en række fælles faciliteter, mens Ringkøbing-Skjern Boligforening opfører 85 almene lejelejligheder i to etaper. Opførelsen af seniorbofællesskabet ventes at kunne gå i gang i efteråret 2019, mens boligforeningen forventer at kunne gå i jorden i foråret 2020.

- Vi har en klar ambition om, at Naturbydelen skal rumme en bred palette af boligtyper og boligformer, som både passer til singler, par og familier i forskellige faser af livet. Det, tror vi på, skaber en mere levende og attraktiv bydel. Derfor er vi meget tilfredse med, at der nu kommer gang i byggeriet af så mange og så forskelligartede boligtyper inden for blot et par år, siger Peter Kjølby, projektdirektør i Naturbydelen Ringkøbing K.

FÅ NYT OM STRANDKANTEN

Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få salgsprospektet for STRANDKANTEN, nyt om udviklingen af husene, invitationer til Åbent Hus og andre arrangementer og nyt om andre boligprojekter. Det er helt uforpligtende at skrive sig op! Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.

 

 

10 gode grunde til at bo i Naturbydelen

1. Bo midt i naturen med fjorden og byen som nabo

Naturen i den nye naturbydel er allerede skabt med farvestrålende enge, bærhaver, frugtlunde søer, skov og stisystemer. Det giver dig mulighed for at få en ny og moderne bolig med direkte adgang til attraktiv natur fra dag ét.

Uanset hvor du bor i Naturbydelen, er Ringkøbing Fjord aldrig mere end få hundrede meter væk. Og er du blandt de første, der flytter ind i naturen, kan du også få udsigt til vandet.

De første boliger opføres i første række til Ringkøbing Fjord med høje græsser, kornblomster, solsikker og andre farverige engblomster voksende helt ind mellem husene.

I hjertet af den nye naturbydel bliver der bygget boliger omkring åbne naturrum og lige ved små søer, bærhaver og frugtlunde.

Når den nyplantede skov er vokset til i løbet af 10-15 år, kan der også opføres boliger i skoven. Her kan du flytte ind ved skovbryn eller midt i idylliske lysninger i skoven, hvor du kan få en oplevelse af at bo midt mellem trækronerne.
2. Vælg mellem forskellige boligtyper, ejerformer, størrelser og priser

Engharmoni eller skovidyl? Dobbelthus, rækkehus eller lejlighed? Plads til en, to eller en stor familie? Leje- eller ejerbolig?

I Naturbydelen kan alle få en moderne bolig midt i naturen med fjorden som nabo.

De fleste boliger ligger midt i farverige engområder eller omkring åbne naturrum med søer, høje græsser, bærhaver og frugtlunde lige uden for hoveddøren. Når skoven er vokset til, kan der bygges boliger ved skovbryn eller lysninger i skoven.

Alle bebyggelserne bliver i to-tre etager med private terrasser eller altaner. De tætte bebyggelser skaber masser af plads til natur mellem husene og grobund for stærke fællesskaber.
3. Moderne og energivenlige boliger i høj kvalitet

I Naturbydelen kan du få en helt ny og moderne bolig. Alle boliger skal leve op til de samme høje standarder om brug af gode byggematerialer, lavt energiforbrug, godt indeklima, godt lysindfald, moderne og fleksibel indretning, samt tæt kontakt til naturen og fjorden.

Der bliver lagt vægt på, at arkitekturen får bebyggelserne til at falde godt ind i den smukke natur, samtidig med, at der skabes variation mellem de enkelte byggerier.

4. Spar tid på at passe hus og have

Når du flytter ind i Naturbydelen, får du en helt ny og moderne bolig, som ikke kræver meget vedligehold i de første mange år.

Traditionelle parcelhushaver med høje ligusterhække er der ingen af. Til gengæld får du din egen terrasse (eller altan) og direkte adgang til et smukt naturområde med farverige enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov. Størrelsen på hele naturbydelen svarer til 840 parcelhushaver.

Når du ikke skal bruge din weekend på at vedligeholde huset, klippe hæk, slå græs eller luge bede, kan du i stedet bruge tiden på at lege med børnene, grille med naboen, dyrke forskellige aktiviteter eller bare læne dig tilbage og nyde naturen og fjorden.
5. Kom tæt på naboer og legekammerater

I Naturbydelen kan du være med til at udvikle et helt nyt nabolag i fællesskab med dine kommende naboer. Alle bebyggelser bliver to-tre etager med private terrasser (eller altaner), men uden traditionelle parcelhushaver. Det betyder, at du bor tæt ved dine naboer, er fælles om at bruge naturen mellem husene og at I kan være fælles om at udvikle nye aktiviteter i nabolaget.

Det kan være fællesspisning, en årlig høstfest eller noget helt andet. Ved at være fælles om naturen og bo tæt, får dine børn også nemt ved at finde nye legekammerater midt i naturen.
6. Lev et aktivt liv i naturen

Du er altid midt i naturen, når du bor i Naturbydelen. Naturen ligger lige uden for din hoveddør, og det gør det nemt at være aktiv, uanset om du er til løb, cykling, yoga, vinterbadning, fiskeri, sejlads, leg eller noget helt andet.

Du kan også bruge naturen til mange andre ting. Fx kan du gå på jagt efter urter til madlavning, snaps eller thé. Du kan også plukke bær og frugt til marmelade, kager eller juice. Eller finde grene til fastelavnsriset, blomster til Valentines buketten eller gran til juledekorationen.

Naturen er i sig selv fuld af liv, som du kan gå ud og opleve. Der er observeret over 80 forskellige fuglearter i området, insekter summer rundt, der svømmer ørreder i Tranmose Bæk, køer græsser på engen og frøer springer rundt i de høje græsser.
7. Rum til ro og fordybelse

Er du én af de mange, der bruger en gåtur i naturen til at lade batterierne op efter en lang arbejdsdag? Eller kan du bare godt lide at sidde og nyde udsigten over vandet, mens du mærker vinden, solens stråler, duftene og lydende i naturen? Det kan du også finde rum til i Naturbydelen.

Hele Naturbydelen er lige så stor som 840 parcelhushaver og ligger lige ud til Ringkøbing Fjord. Selv når den nye bydel er fuldt udbygget, vil halvdelen af arealet stadig være vild natur. Så selvom du bor tæt på dine naboer, er der masser af plads til at få ro og være dig selv midt i naturen.
8. Tæt på skoler, institutioner og indkøb

Naturbydelen grænser op til de eksisterende parcelhuskvarterer i Ringkøbing og de første boliger bliver bygget tættest på byen.

Der er allerede lavet stier i naturen, der er forbundet med byens eksisterende stinet. Det gør det nemt og sikkert for dig og dine børn at cykle til den nærmeste skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder, der ligger blot 5 minutter væk.

Flere skole-, institutions- og indkøbstilbud kan nås på ca. 10 minutter.
9. Tæt på Ringkøbings rige kultur- handels- og foreningsliv

Selvom du bor midt i naturen i Naturbydelen, er du aldrig langt fra kultur- og handelslivet Ringkøbings hyggelige bymidte, der kan nås på cykel på ca. 10 minutter.

Om sommeren summer bymidten af liv, når Vestkystens mange turister søger mod byen. Byen rummer derfor mange forskellige butikker, restauranter/caféer og indkøbsmuligheder. Du finder også en biograf og et populært spillested for unge, ligesom der i løbet af året arrangeres torvedage, jazz- og rockfestival og meget andet.

Ringkøbing har desuden mange gode skoler og ca. 230 foreninger indenfor bl.a. sport, musik og friluftsliv.
10. Vær med til at skabe dit eget nabolag

Hvis du har lyst, er der flere muligheder for at sætte dit præg på udviklingen af Naturbydelen.

Din grundejerforening er automatisk en del af en bydelsforening, der bl.a. skal sørge for at naturen og fælles faciliteter bliver vedligeholdt. Bydelsforeningen kan også være med til at skabe rammerne for fælles aktiviteter i den nye bydel.

Alle kan byde ind med forslag og give en hånd med.
-->
FÅ NYT OM BOLIGERNE I NATURBYDELEN

Ejerboliger, lejeboliger og et seniorbofællesskab er på vej i Naturbydelen. Skriv dig på vores boligliste og få nyheder om boligerne. Det er helt uforpligtende at skrive sig op!
Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.