ÅBENT HUS: Kom indenfor i det første hus i Naturbydelen

3. april 2018

Direkte adgang til smuk natur, udsigt til Ringkøbing Fjord og højloftede køkken-alrum med lys og luft. Det er nogle af de kvaliteter, som kommende beboere kan få i husene i Strandkanten, der er det første kvarter i Ringkøbings nye naturbydel. De to første huse står nu klar, hvoraf det ene er et udstillingshus, som alle interesserede kan opleve den 7. og 8. april.
Det er kun fem måneder siden, at byggeriet af de første huse i Ringkøbings nye naturbydel gik i gang, men nu står det første dobbelthus i kvarteret Strandkanten allerede færdigt. Det ene af de to huse er solgt, mens det andet fungerer som udstillingshus, og det er her, at entreprenøren Frifeldt nu inviterer til Åbent Hus i weekenden den 7. – 8. april.

- Det er de første af i alt 33 boliger i Strandkanten, der nu står klar, så vi har været meget spændte på at se resultatet. Heldigvis er vores forventninger blevet indfriet. Vi er meget stolte af byggeriet og glæder os til at kunne byde indenfor i husene, siger Flemming Nielsen, direktør i Frifeldt.

Husene i Strandkanten er i to plan og opføres som dobbelt- og rækkehuse på 118-150 m2. De to plan udnyttes til at skabe højloftede køkken-alrum, der giver lys, luft og udsigt til Ringkøbing Fjord. Lige uden for køkken-alrummet er der en privat træterrasse, hvorfra man træder lige ud i naturen, der vokser helt ind mellem husene.

Netop muligheden for at have direkte adgang til naturen er en af grundtankerne i udviklingen af Strandkanten og alle de kommende boliger i Naturbydelen. Derfor er det tidligere landbrugsareal, allerede inden byggeriet af de første huse gik i gang, blevet omdannet til blomstrende enge, bærhaver, frugtlunde, søer og skov, ligesom der er etableret en legeplads og en trækfærge.

- I Strandkanten bor du ikke bare tæt på naturen – du bor midt i den. Samtidig er du tæt på Ringkøbing Fjord og selve Ringkøbing med dens mange tilbud. Det, tror vi, er en attraktiv kombination for mange, så jeg håber, at mange er nysgerrige efter at se udstillingshuset i Strandkanten og kommer forbi til Åbent Hus, siger Peter Kjølby, projektdirektør i Naturbydelen Ringkøbing K.

Husene i Strandkanten er tegnet af den aalborgensiske tegnestue N+P arkitektur og sælges af EDC Ringkøbing og Estate Boligcenter Vestjylland. Der er tale om projektsalg, dvs. at de 33 huse i kvarteret bliver opført i takt med, at de bliver solgt.

ÅBENT HUS i Strandkanten, 7. og 8. april 2018 kl. 13-16
Strandkanten 14
6950 Ringkøbing
(GPS-adressen er Hebolgårde 1, 6950 Ringkøbing)

FÅ NYT OM STRANDKANTEN

Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få salgsprospektet for STRANDKANTEN, nyt om udviklingen af husene, invitationer til Åbent Hus og andre arrangementer og nyt om andre boligprojekter. Det er helt uforpligtende at skrive sig op! Når du tilmelder dig, accepterer du vores privatlivspolitik.

 

 

-->