Salget af STRANDKANTEN er startet

3. maj 2017

I dag lød startskuddet til salget af de første 35 boliger i Naturbydelen.

Forestil dig at vågne om morgenen, trække gardinerne fra og se ud over et bølgende hav af farvestrålende engblomster og Ringkøbing Fjord. Den drøm kan blive til virkelighed for de første beboere i Naturbydelen Ringkøbing K.

Startskuddet til salget af de første 34 boliger i den nye naturbydel lød i dag. Boligerne får en smuk beliggenhed midt i naturen, lige ved Ringkøbing Fjord og tæt på Ringkøbing by. Bebyggelsen er døbt STRANDKANTEN, som også bliver boligernes adresse.

- Naturbydelen er et nyt boligtilbud i Ringkøbing, hvor du midt i naturen med adgang til enge, søer, bærhaver og frugtlunde direkte fra din hoveddør. Og køber du en bolig i Strandkanten kommer du også i første række til fjorden, siger Dorthe Frilund Jensen, projektdirektør i Naturbydelen Ringkøbing K.

Det er et tilbud, der allerede har appelleret til mange.

- Vi har en håndfuld potentielle købere, der har reserveret boliger i Strandkanten. Vi regner med, at de første boliger bliver solgt i løbet af sommeren, så vi kan komme i gang med byggeriet i starten af efteråret, siger Flemming Nielsen, adm. direktør i den midtjyske entreprenørvirksomhed Frifeldt, der opfører boligerne.

Bo midt i naturen

Det er den prisvindende aalborgensiske tegnestue N+P Arkitektur, der har tegnet boligerne i Strandkanten, som rummer en kombination af dobbelthuse og rækkehuse i to plan med en størrelse mellem 118 m2 og 139-150 m2. Alle boligerne har private terrasser med læ, kig til fjorden og direkte adgang til naturen mellem husene. Private haver er der til gengæld ingen af.

- I Naturbydelen bliver der bygget tættere end i de eksisterende parcelhuskvarterer i Ringkøbing. Det giver god plads til natur mellem bebyggelserne. På den måde bliver naturen et fælles rum i bydelen, hvor man kan slappe af, lege, motionere eller mødes med sine naboer. Og så slipper man for at bruge tid på at holde sin egen have, siger Dorthe Frilund Jensen.

For at skabe den bedste oplevelse af at bo midt i naturen, er der lavet åbne rum i stueetagen med store vinduer mod terrassen, som i sommerhalvåret vil opleves som en integreret del af boligen. Fra stueetagen er der åbent op til 1. sal, så der kommer masser af lys ind i boligerne.

Naturen som trækplaster

Naturbydelen Ringkøbing K udvikles i partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg.

Udviklingen vender op og ned på den traditionelle måde at udvikle nye boligområder på. Her er det tidligere landbrugsareal blevet omdannet til et attraktivt naturområde med enge, søer, bærhaver, frugtlunde, stier og skov, før de første huse er solgt. På den måde vil kommende beboere ikke flytte ind på en bar mark. I Naturbydelen bor man midt i naturen fra dag ét.

- Vi tror på, at kombinationen af at have adgang til attraktiv natur og fjord direkte fra ens hoveddør, og samtidig være tæt på en hyggelig købstad med et rigt handels- og kulturliv, gør Naturbydelen attraktiv for mange forskellige mennesker, siger Dorthe Frilund Jensen.

BOLIGER TIL SALG

Du kan se, hvilke boliger, der er salg i STRANDKANTEN nedenfor.

Få nyt om boliger i Naturbydelen

Hvis du gerne vil have nyheder om boligerne i Naturbydelen, samt invitationer til særarrangementer, salgsmateriale og kontaktoplysninger til mæglere m.fl., kan du skrive dig på vores boligliste. Det er helt uforpligtende. Når du skriver dig op, får du salgsprospektet for STRANDKANTEN tilsendt.

-->