Salget af STRANDKANTEN starter den 3. maj 2017

6. april 2017

Den 26. april inviterer Naturbydelen Ringkøbing K til informationsmøde om STRANDKANTEN, hvor du får mulighed for at høre arkitekterne og entreprenøren fortælle mere om de første 35 boliger i Ringkøbings nye naturbydel, inden den officielle salgsstart den 3. maj.
Forestil dig at vågne om morgenen, trække gardinerne fra og se ud over et bølgende hav af farvestrålende engblomster og Ringkøbing Fjord. Den drøm kan blive til virkelighed for de første beboere i Naturbydelen Ringkøbing K.

Den 3. maj 2017 går salget af de første 35 boliger i den nye naturbydel i gang. STRANDKANTEN, som også bliver boligernes adresse, får en smuk beliggenhed midt i naturen, lige ved Ringkøbing Fjord og tæt på Ringkøbing by.

- Dem der vælger at købe en bolig i Naturbydelen som de allerførste kommer i første række til både natur og fjord. Der er tale om et nyt boligtilbud i Ringkøbing, hvor beboerne har adgang til enge, søer, bærhaver og frugtlunde direkte fra deres hoveddør, siger Dorthe Frilund Jensen, projektdirektør i Naturbydelen Ringkøbing K.

Det er et tilbud, der allerede har appelleret til mange.

- Vi har en håndfuld potentielle købere, der har reserveret boliger i STRANDKANTEN, så vi regner med, at vi får solgt de første boliger snart og kan komme i gang med byggeriet i starten af efteråret, siger Flemming Nielsen, adm. direktør i Frifeldt, der opfører boligerne.
 

Informationsmøde den 26. april 2017

Onsdag den 26. april inviterer Naturbydelen Ringkøbing K til informationsmøde om STRANDKANTEN. Her kan du møde entreprenøren Frifeldt, arkitekterne fra N+P Arkitektur og mæglerne, der står for salget af boligerne.

Mødet finder sted kl. 17-19 i Galleri 63, Vellingvej 63, 6950 Ringkøbing - lige ved Naturbydelen, som du også kan få en rundvisning i efter mødet.

For at komme med til informationsmødet, skal du være skrevet op på Naturbydelens boligliste. Når du skriver dig op, modtager du en invitation til arrangementet, og mere information om, hvordan du kan tilmelde dig. Når du har tilmeldt dig, modtager du salgsprospektet for STRANDKANTEN.

SKRIV DIG PÅ BOLIGLISTEN

Det er uforpligtende at skrive sig på boliglisten. Når du skriver dig op, er du sikker på at være blandt de første, der får nyheder om igangværende og nye boliger i Naturbydelen, salgsmateriale og kontaktinformation til mæglere og udlejere.

Få nyt om boliger i Naturbydelen

Hvis du gerne vil have nyheder om boligerne i Naturbydelen, samt invitationer til særarrangementer, salgsmateriale og kontaktoplysninger til mæglere m.fl., kan du skrive dig på vores boligliste. Det er helt uforpligtende. Når du skriver dig op, får du salgsprospektet for STRANDKANTEN tilsendt.

-->