Mød Naturbydelen på Boligdage i Varde 4.-5. marts 2017

2. marts 2017

Kom forrest i køen til en moderne bolig midt i naturen, lige ved Ringkøbing Fjord og tæt på Ringkøbings hyggelige bymidte. Mød Naturbydelen på Boligdage i Varde den 4.-5. marts 2017 og hør mere om dine muligheder.

Forestil dig, at stå op om morgenen, trække gardinerne fra og se ud over Ringkøbing Fjord og et væld af farverige engblomster. Har du lyst, kan du snøre løbeskoene og starte din løbetur i et smukt naturområde med søer, skov, bærhaver og frugtlunde direkte fra din hoveddør. Ungerne kan du lukke ud i de vildtvoksende græsser og engblomster mellem husene, hvor de trygt og roligt kan lege med naboens børn. Om aftenen kan du nyde livet med familien på din private terrasse eller grille med naboerne.

Hvis du godt kunne tænke dig at flytte ind i en moderne bolig midt i naturen, så kom og mød Naturbydelen Ringkøbing K på Boligdage i Varde i weekenden den 4.-5. marts 2017.

Boligdage Varde
Lerpøthallen, Lerpøtvej 55, 6800 Varde
4.-5. marts 2017
Kl. 10-17
Stand nr. 59

Du kan møde projektdirektør Dorthe Frilund Jensen, der kan fortælle mere om de første 36 engboliger, der opføres i et smukt engområde i første række til Ringkøbing Fjord. Du kan også høre mere om naturen, der bl.a. rummer bærhaver og frugtlunde

Få nyheder om boliger i Naturbydelen

På messen kan du også skrive dig på Naturbydelens boligliste, hvis du gerne vil være sikker på at få nyheder om kommende boliger i naturen, samt invitationer til særarrangementer om boligprojekter. Du kan også skrive dig på boliglisten her på hjemmesiden.

SKRIV DIG PÅ NATURBYDELENS BOLIGLISTE

 

-->