Naturbydelen: Ringkøbing K skifter navn

3. februar 2017

De første boliger i Ringkøbing K ventes opført i år og dermed begynder den nye naturbydel for alvor at tage form. Derfor skifter Ringkøbing K nu navn til Naturbydelen Ringkøbing K.
I november sidste år kunne Ringkøbing K offentliggøre, at den midtjyske entreprenør Frifeldt opfører de første 36 boliger i Ringkøbings nye fjord- og naturnære bydel. De første boliger bliver bygget i 2017 og får en attraktiv beliggenhed midt i et smukt engområde med panoramaudsigt til Ringkøbing Fjord. De første beboere ventes at kunne flytte ind i slutningen af året.

> Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få nyheder og invitationer til særarrangementer om boligprojekter

Dermed går udviklingen af Ringkøbings nye bydel ind i byggefasen efter et par år med planlægning, arkitektkonkurrencer og gennemførelsen af et stort naturprojekt, der har omdannet det tidligere markareal til et attraktivt naturområde med bl.a. farvestrålende enge, søer, bærhaver og frugtlunde, som vil være offentligt tilgængeligt gennem hele byudviklingen.

Ved at have skabt naturen før husene, vil kommende beboere have naturen lige uden for deres terrassedør.

- Kombinationen af natur, fjord og by, og nærheden til en hyggelig købstad, er nogle helt særlige kvaliteter ved den nye bydel i Ringkøbing. Det skal bydelens navn signalere og derfor skifter Ringkøbing K nu navn til Naturbydelen Ringkøbing K – eller bare Naturbydelen i daglig tale, siger Dorthe Frilund Jensen, projektdirektør i Naturbydelen Ringkøbing K.

Selskabet bag byudviklingen, der ejes af Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg, vil fortsat hedde Ringkøbing K. K’et står for kyst, kant og kvalitet, der afspejler parternes ambitioner om, at byudviklingen skal bidrage til at vise nye veje for, hvordan man på en respektfuld måde kan udnytte kvaliteterne ved at bygge nyt i et kystnært og naturskønt område.

Med navneskiftet følger også et nyt logo, som bl.a. kan ses på Naturbydelens hjemmeside, Facebook-side og nyhedsbreve i den kommende tid.

Naturbydelen Ringkøbing K - Logo

-->