Fotokonkurrence

Fang livet i naturen og vind gavekort til Ringkøbings butikker

Fang livet i naturen

’Livet i naturen’ er temaet for Naturbydelens store fotokonkurrence, som løber fra marts til november 2023. Opgaven er, at fange livet i det spirende naturområde med søer, vandløb, skov og enge for dernæst at poste fotoet på Instagram.

Dit foto skal fange livet i naturen. Det kan være et billede af dyr og/eller mennesker, det kan være et foto af planter, landskab, eller bebyggelse i naturen. Kun fantasien sætter grænser, så længe fotoet er taget på Naturbydelens område og viser liv og natur.

-Læs mere om naturen i området her.

-Se kort over Naturbydelen og konkurrencebetingelser neden for

 

Sådan deltager du

'Tag et billede af livet i naturen i Naturbydelen.

-Post dit foto på Instagram. Brug hashtagget #livetinaturen og tag @naturbydelen. Du kan også sende dit foto på mail til kontakt@ringkoebingk.dk.

Præmier

Ved konkurrencens afslutning kåres tre vindere

  1. præmie: gavekort på 5000 kr. til butikkerne i Ringkøbing
  2. præmie: gavekort på 2000 kr. til butikkerne i Ringkøbing
  3. præmie: gavekort på 1000 kr. til butikkerne i Ringkøbing

 

Her finder du Naturbydelen

Hvor finder jeg

Konkurrence betingelser

Hvem kan deltage

For at deltage i konkurrencen skal du være over 13 år. Du kan tage fotoet med telefon eller kamera. Du kan deltage hver måned fra marts til november med op til tre fotos pr. måned.

Jury

Vinderen kåres af et dommerpanel bestående af en fotografisk fagdommer og to deltagere fra Naturbydelens sekretariat.

Brugsret

Når du deltager i konkurrencen, giver du Naturbydelen lov til at dele dine billeder på sociale medier, hjemmeside og nyhedsbrev mod kreditering. Naturbydelen forbeholder sig også ret til at dele udvalgte billeder med pressen. Ligeledes mod kreditering.

Ophavsret

Det er forbudt at uploade/tagge fotos, som ikke er taget af dig selv. Du skal kunne bekræfte, at du er ophavsmand/kvinde til de fotografier du indsender og har ubegrænset ret til brug af billederne og dermed også retten til at offentliggøre billederne. Du skal også garantere, at alle billederne er fri af tredjemands rettigheder, og at alle identificerbare personer på billederne er indforståede med brug af billederne. Dvs. ingen nærbilleder af mennesker, der ikke har givet dig samtykke.

Udmeldelse fra konkurrencen
Du kan i konkurrenceperioden trække din deltagelse tilbage. På Instagram trækkes din deltagelse tilbage ved at fjerne hashtagget #livetinaturen og @naturbydelen. Du kan også udmelde dig ved at skrive til kontakt@naturbydelenringkoebingk.dk

God fornøjelse. Vi glæder os til at se dine fotos!