Aktuelle anlægsarbejder

 • Naturbydelen Byggemodning Strandvejen Fjord De første veje er ved at blive etableret i Naturbydelen. Jørn Deleuran
Naturbydelen står for at byggemodne grundene til boligbyggerier. En del af dette arbejde er etablering af veje og stiforbindelser til boligerne. Få et overblik over de aktuelle anlægsarbejder her på siden.

Boligvejen Fjordudsigten

I foråret 2020 går Ringkøbing-Skjern Boligforening i gang med at opføre 1. etape af et alment boligbyggeri med i alt 85 lejelejligheder, som har fået navnet Fjordudsigten. 

Som en del af forberedelserne til boligbyggeriet, etablerer Naturbydelen i 2020/2021 den første del af boligvejen Fjordudsigten, som skaber adgang til de første 47 boliger, der ventes klar til indflytning i 2. halvår 2021.

Andre vejarbejder

Hovedadgangsvejen til Naturbydelen fra Vellingvej, Strandvejen, er anlagt, ligesom boligvejen Strandkanten, hvor de 40 ejerlejligheder med samme navn opføres. Det samme gælder boligvejen Engbakken, som fører frem til seniorbofællesskabet Havtorn.

Desuden er første del af fordelingsvejen Strandengen klar.

Vejene mangler det afsluttende asfaltlag, der bliver lagt, når de første boliger står klar, så de tunge maskiner ikke ødelægger overfladen.

 • Strandkanten 6
  Strandkanten

  I Strandkanten finder du 40 ejerlejligheder i både ét og to plan i første række til Ringkøbing Fjord. Strandkanten opføres af den midtjyske entreprenør Frifeldt.

 • Seniorbofællesskab I Naturbydelen I Ringkøbing
  Seniorbofællesskab

  Realdania By & Byg opfører et anderledes seniorbofællesskab med 14 private lejeboliger og fælles faciliteter som fx bibliotek/lounge, værksted, fællesrum, væksthus og vaskeri.

 • Naturbydelen Almene Boliger RS Panorama
  Fjordudsigten

  Ringkøbing-Skjern Boligforening opfører 85 almene lejeboliger, der bliver blandt landets mest energieffektive.

Viser fra
Hvor finder jeg