Aktuelle anlægsarbejder

 • Naturbydelen Byggemodning Strandvejen Fjord De første veje er ved at blive etableret i Naturbydelen. Jørn Deleuran
Naturbydelen står for at byggemodne grundene til boligbyggerier. En del af dette arbejde er etablering af veje og stiforbindelser til boligerne. Få et overblik over de aktuelle anlægsarbejder her på siden.

Boligvejen Engbakken

I foråret 2020 vil en ny boligvej med navnet Engbakken, der fører frem til seniorbofællesskabet i Naturbydelen, stå klar, og dermed er adgangen til de 14 nye lejeboliger klar i god tid inden den forventede indflytning i det tidlige efterår 2020.

Boligvejen Fjordvænget

I foråret 2020 går Ringkøbing-Skjern Boligforening i gang med at opføre 1. etape af et alment boligbyggeri med i alt 85 lejelejligheder, som har fået navnet Fjordudsigten. 

Som en del af forberedelserne til boligbyggeriet, etablerer Naturbydelen i 2020 den første del af boligvejen Fjordvænget, som skaber adgang til de første 47 boliger, der ventes klar til indflytning i 2. halvår 2021.

Andre anlægsarbejder

Hovedadgangsvejen til Naturbydelen fra Vellingvej, Strandvejen, er anlagt, ligesom boligvejen Strandkanten, hvor de 40 ejerlejligheder med samme navn opføres.

Desuden er første del af fordelingsvejen Strandengen klar.

Vejene mangler det afsluttende asfaltlag, der bliver lagt, når de første boliger står klar, så de tunge maskiner ikke ødelægger overfladen.

 • Strandkanten 6
  Strandkanten

  I Strandkanten finder du 40 ejerlejligheder i både ét og to plan i første række til Ringkøbing Fjord. Strandkanten opføres af den midtjyske entreprenør Frifeldt.

 • Seniorbofællesskab

  Realdania By & Byg opfører et anderledes seniorbofællesskab med 14 private lejeboliger og fælles faciliteter som fx bibliotek/lounge, værksted, fællesrum, væksthus og vaskeri.

 • Naturbydelen Almene Boliger RS Panorama
  Fjordudsigten

  Ringkøbing-Skjern Boligforening opfører 85 almene lejeboliger, der bliver blandt landets mest energieffektive.

Viser fra
Hvor finder jeg