Strandkanten: 32 ejerlejligheder med fjordudsigt

I Strandkanten kan du vælge mellem tre typer ejerlejligheder i ét plan på 84 - 106 m2. Alle med udsigt til Ringkøbing Fjord og direkte adgang til den smukke natur.

I Strandkanten bliver der opført 32 ejerlejligheder fordelt på otte bebyggelser med fire lejligheder i hver. Strandkanten ligger i første række til Ringkøbing Fjord og den smukke natur i Naturbydelen. Bebyggelserne er udvendigt beklædt med naturskiffer og cedertræ, der får dem til at falde godt ind med naturen.

Lejlighederne varierer i størrelse fra 84 - 106 m2 og i pris mellem 1,9 - 2,1 mio. kr.

I løbet af 2019 bliver den første bebyggelse med i alt fire lejligheder opført og står klar til indflytning i slutningen af året. De kommende bebyggelser opføres i takt med salget af boligerne. Der skal sælges to lejligheder, før en bebyggelse opføres.

Ejerlejlighedernes indretning

Lejlighederne i Strandkanten er funktionelt indrettet, så alle kvadratmeter udnyttes optimalt. På den måde vil du opleve at have god plads og god rumfornemmelse.

Plantegninger på vej!

Vælg selv køkken/bad/materialer/farver

I Strandkanten er der lagt vægt på kvalitetsmaterialer både inde og ude. Og du har gode muligheder for at sætte dit personlige præg på indretningen af din bolig.

  • Facaderne er beklædt med naturskiffer og cedertræ.
  • Terrasser og altaner har hårdttræs-brædder.
  • Vinduerne er med tre-lags glas, hvilket giver god energibesparelse.
  • Du kan selv vælge køkken, bad/toilet, vægfarver, gulve og meget mere, så du kan sætte dit personlige præg på boligen. Vi har indgået en god aftale med HTH, så du er sikret høj kvalitet. 

Priser

Lejlighederne udbydes til 1.948.00 - 2.098.000 kr.

Book en fremvisning i Strandkanten

EDC i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, eller booke en fremvisning i udstillingshuset, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
edc.dk/strandkanten/ejerlejligheder

-->