Oplev Naturbydelen og besøg lejeboligerne

Naturbydelen Æblehave

Søndag den 10. oktober kl 12-14

Søndag den 10. oktober kl. 12-14 inviterer Naturbydelen sammen med Ringkøbing-Skjern Boligforening og EDC til åbent hus i boligerne i Fjordudsigten og bofællesskabet Havtorn.

Samme formiddag kan man komme gratis på en guidet cykel- og gåtur i området.

Naturbydelen rummer også ejerboliger, i byggeriet Strandkanten. Dem kan man se ude fra og høre mere om hos EDC, som er til stede i Havtorn.

Fjordudsigten-kokken-alrum-stueplan

Fjordudsigten

De almene lejelejligheder i Fjordudsigten er på 80-115 m2 i et eller to plan med egen altan eller terrasse. De er bygget efter det såkaldte passivhuskoncept, hvilket betyder, at der er et meget lavt varmeforbrug, og samtidig er de bygget på en måde, så der kommer mest muligt dagslys ind i boligerne.

Inde i Havtorn

Havtorn

Lejlighederne i bofællesskabet Havtorn er på 50-120 m2 og er opført af Realdania By & Byg med fokus på at skabe de optimale rammer for, at beboerne på 50+ kan komme hinanden ved. Fællesskabet trives i det højloftede fællesrum men også på den åbne fællesplads, der er skabt til hverdagens små uformelle møder.

Naturbydelen med Havtorn og Strandkanten i baggrunden

Cykel- og gåtur til Velling og Fjordstien kl. 9.30

Er man frisk på en aktiv start på dagen, skal man blot møde op på vejen Strandkanten i Naturbydelen kl. 9.30 medbringende cykel, hjelm og kaffe eller te til eget forbrug. Her viser et hold af frivillige rundt i Naturbydelen og fortæller om tankerne bag projektet, boligerne, naturtyperne og attraktionerne.

Herefter går turen på cykel til Velling kirke, hvor man efter en kaffepause vandrer på Fjordstien og Engvangen. Til sidst cykler man tilbage til mødestedet i Naturbydelen, hvor turen slutter ca. kl. 12.00. 

Bofællesskabet Havtorn ved Åben bydel Pressefoto

Adresse og parkering

Naturbydelen i Ringkøbing
Strandvejen 2
6950 Ringkøbing

OBS: Nogen korttjenester og GPS'er har ikke adressen Strandvejen 2 registreret. I så fald kan du køre efter adressen Hebolgårde 2, 6950 Ringkøbing. Når du kommer til Naturbydelen ad Vellingvej, skal du køre ind ad den nye ankomstvej Strandvejen. Herfra finder du nemt de tre boligbyggerier Strandkanten, Fjordudsigten og Havtorn.

Parkering i Naturbydelen

Du kan parkere ved boligerne i Strandkanten og Havtorn (Engbakken). Desuden er der en p-plads ved Strandengen 20 - tæt ved den store sø i Naturbydelen (se på kort).