STRANDKANTEN: 33 moderne boliger med fjordudsigt

De første 33 boliger i Naturbydelen Ringkøbing K får udsigt til Ringkøbing Fjord og direkte adgang til enge, der vokser vildt mellem husene. Boligerne i Strandkanten er til salg gennem EDC og ESTATE i Ringkøbing. Der er 1. spadestik til Strandkanten den 31. oktober 2017.

Salget af de første 33 arkitekttegnede boliger i Naturbydelen Ringkøbing K er i gang. Bebyggelsen har fået navnet STRANDKANTEN og her kan du bo midt i naturen og komme i første række til Ringkøbing Fjord, som de fleste også får udsigt til.

Der bliver også direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturkvaliteter, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte.

SALGSPROSPEKT (pdf)
PRISLISTER (pdf)
BOLIGER TIL SALG
FAKTA

Se filmen og bliv klogere på Naturbydelen og boligerne i Strandkanten på 5 minutter.

FAKTA OM STRANDKANTEN

 • Boligerne varierer i størrelse mellem 118 og 139-150 m2 og bliver i to plan med højt til loftet i køkken-alrummet og massere af lys.
 • Udsigt til fjorden og naturen mellem husene.
 • Privat terrasse på 32 m2 lige ud for køkken-alrummet, hvorfra der er direkte adgang til naturen mellem husene.
 • Egen parkeringsplads.
 • Hele kvarteret er udformet, så beboerne sikres privatliv på terrassen, samtidig med at der er mulighed for fællesskab med naboerne på de små mødepladser rundt om i kvarteret.
 • Husene ligger midt i en eng med blandt andet solsikker, kornblomster og valmuer, der vokser vildt helt ind omkring husene.
 • Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter.
 • Bymidten kan nås på 10 minutter.
 • Boligerne er tegnet af det aalborgensiske arkitektfirma N+P Arkitektur i samarbejde med byudviklingsselskabet Ringkøbing K, der ejes af Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg
 • Byggeriet af de første huse ventes at gå i gang i løbet af efteråret 2017 og dermed kan de første beboere flytte ind i foråret 2018.
 • Inden byggeriet går i gang, bliver der lavet en ny hovedadgangsvej til naturbydelen, der har fået navnet Strandvejen

Det er det midtjyske entreprenørfirma Frifeldt, der har købt det første byggefelt i Ringkøbings nye naturbydel og som står for opførelsen og salget af STRANDKANTEN.

BOLIGER TIL SALG I STRANDKANTEN

Se alle boliger til salg i STRANDKANTEN nedenfor. EDC og Estate i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
www.edc.dk/strandkanten

Estate Ringkøbing
Louise Berggren Carlsen, lbc@estate.dk, 97 32 30 22
www.estate.dk/strandkanten

Få nyt om boliger i Naturbydelen

Hvis du gerne vil have nyheder om boligerne i Naturbydelen, samt invitationer til særarrangementer, salgsmateriale og kontaktoplysninger til mæglere m.fl., kan du skrive dig på vores boligliste. Det er helt uforpligtende. Når du skriver dig op, får du salgsprospektet for STRANDKANTEN tilsendt.

Få nyt om boliger i Naturbydelen

Få nyt om boliger i Naturbydelen