STRANDKANTEN: 33 moderne ejerboliger med fjordudsigt

De første 33 boliger i Naturbydelen Ringkøbing K får udsigt til Ringkøbing Fjord og direkte adgang til enge, der vokser vildt mellem husene. Boligerne i Strandkanten er til salg gennem EDC og ESTATE i Ringkøbing.

Salget af de første 33 arkitekttegnede boliger i Naturbydelen Ringkøbing K er i gang. Bebyggelsen har fået navnet STRANDKANTEN og her kan du bo midt i naturen og komme i første række til Ringkøbing Fjord, som de fleste også får udsigt til.

Der bliver også direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturkvaliteter, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte.

Det første dobbelthus står klar. Den ene bolig er solgt, mens den anden fungerer som udstillingsbolig. De øvrige boliger opføres i takt med salget. Det tager kun 5-6 måneder at opføre husene, så det tager ikke lang tid at komme i nyt hus, når man køber en bolig i Strandkanten.

Se fotos og videoer fra STRANDKANTEN i galleriet længere nede på siden.

SALGSPROSPEKT (pdf)
PRISLISTER (pdf)
BOLIGER TIL SALG
FAKTA

En WAUW-oplevelse! Sådan sagde den første beboer i Strandkanten, da hun så sit nye hjem for første gang i januar 2018. Se filmen og kom med hende indenfor i Strandkanten.

FAKTA OM STRANDKANTEN

 • Boligerne varierer i størrelse mellem 118 og 139-150 m2 og bliver i to plan med højt til loftet i køkken-alrummet og massere af lys.
 • Boligerne opføres som dobbelthuse og rækkehuse med 3-4 boliger i hver række.
 • Udsigt til fjorden og naturen mellem husene.
 • Privat terrasse på 32 m2 lige ud for køkken-alrummet, hvorfra der er direkte adgang til naturen mellem husene.
 • Egen parkeringsplads.
 • Hele kvarteret er udformet, så beboerne sikres privatliv på terrassen, samtidig med at der er mulighed for fællesskab med naboerne på de små mødepladser rundt om i kvarteret.
 • Husene ligger midt i en eng med blandt andet solsikker, kornblomster og valmuer, der vokser vildt helt ind omkring husene.
 • Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter.
 • Bymidten kan nås på 10 minutter.
 • Boligerne er tegnet af det aalborgensiske arkitektfirma N+P Arkitektur i samarbejde med byudviklingsselskabet Ringkøbing K, der ejes af Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg
 • Byggeriet af de første huse ventes at gå i gang i løbet af efteråret 2017 og dermed kan de første beboere flytte ind i foråret 2018.
 • Inden byggeriet går i gang, bliver der lavet en ny hovedadgangsvej til naturbydelen, der har fået navnet Strandvejen

Det er det midtjyske entreprenørfirma Frifeldt, der har købt det første byggefelt i Ringkøbings nye naturbydel og som står for opførelsen og salget af STRANDKANTEN.

BOLIGER TIL SALG I STRANDKANTEN

Se alle boliger til salg i STRANDKANTEN nedenfor. EDC og Estate i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
www.edc.dk/strandkanten

Estate Ringkøbing
Louise Berggren Carlsen, lbc@estate.dk, 97 32 30 22
www.estate.dk/strandkanten

FÅ NYT OM STRANDKANTEN

Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få salgsprospektet for STRANDKANTEN, nyt om udviklingen af husene, invitationer til Åbent Hus og andre arrangementer og nyt om andre boligprojekter. Det er helt uforpligtende at skrive sig op!

 

FÅ NYT OM BOLIGERNE I NATURBYDELEN

FÅ NYT OM BOLIGERNE I NATURBYDELEN

Ejerboliger, lejeboliger og et seniorbofællesskab er på vej i Naturbydelen. Skriv dig på vores boligliste og få nyheder om boligerne. Det er helt uforpligtende at skrive sig op!