STRANDKANTEN: 33 moderne ejerboliger med fjordudsigt

De første 33 boliger i Naturbydelen Ringkøbing K får udsigt til Ringkøbing Fjord og direkte adgang til enge, der vokser vildt mellem husene. Boligerne i Strandkanten er til salg gennem EDC og ESTATE i Ringkøbing.

Salget af de første 33 arkitekttegnede boliger i Naturbydelen Ringkøbing K er i gang. Bebyggelsen har fået navnet STRANDKANTEN og her kan du bo midt i naturen og komme i første række til Ringkøbing Fjord, som de fleste også får udsigt til.

Der bliver også direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturkvaliteter, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte.

Det første dobbelthus er under opførelse og ventes at stå klar i april 2018. Den ene bolig er solgt, mens den anden vil fungere som udstillingsbolig, indtil den bliver solgt. De øvrige boliger opføres i takt med salget.

SALGSPROSPEKT (pdf)
PRISLISTER (pdf)
BOLIGER TIL SALG
FAKTA

En WAUW-oplevelse! Sådan sagde den første beboer i Strandkanten, da hun så sit nye hjem for første gang i januar 2018. Se filmen og kom med hende indenfor i Strandkanten.

FAKTA OM STRANDKANTEN

 • Boligerne varierer i størrelse mellem 118 og 139-150 m2 og bliver i to plan med højt til loftet i køkken-alrummet og massere af lys.
 • Boligerne opføres som dobbelthuse og rækkehuse med 3-4 boliger i hver række.
 • Udsigt til fjorden og naturen mellem husene.
 • Privat terrasse på 32 m2 lige ud for køkken-alrummet, hvorfra der er direkte adgang til naturen mellem husene.
 • Egen parkeringsplads.
 • Hele kvarteret er udformet, så beboerne sikres privatliv på terrassen, samtidig med at der er mulighed for fællesskab med naboerne på de små mødepladser rundt om i kvarteret.
 • Husene ligger midt i en eng med blandt andet solsikker, kornblomster og valmuer, der vokser vildt helt ind omkring husene.
 • Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter.
 • Bymidten kan nås på 10 minutter.
 • Boligerne er tegnet af det aalborgensiske arkitektfirma N+P Arkitektur i samarbejde med byudviklingsselskabet Ringkøbing K, der ejes af Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg
 • Byggeriet af de første huse ventes at gå i gang i løbet af efteråret 2017 og dermed kan de første beboere flytte ind i foråret 2018.
 • Inden byggeriet går i gang, bliver der lavet en ny hovedadgangsvej til naturbydelen, der har fået navnet Strandvejen

Det er det midtjyske entreprenørfirma Frifeldt, der har købt det første byggefelt i Ringkøbings nye naturbydel og som står for opførelsen og salget af STRANDKANTEN.

BOLIGER TIL SALG I STRANDKANTEN

Se alle boliger til salg i STRANDKANTEN nedenfor. EDC og Estate i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
www.edc.dk/strandkanten

Estate Ringkøbing
Louise Berggren Carlsen, lbc@estate.dk, 97 32 30 22
www.estate.dk/strandkanten

Skriv dig på boliglisten og få:

- Nyt om boliger
- Invitationer til særarrangementer
- Brochurer og salgsmateriale
- Kontaktoplysninger til mæglere og udlejere
- Salgsprospektet for STRANDKANTEN
- Det er helt uforpligtende at skrive sig op

 

Få nyt om boliger i Naturbydelen

Få nyt om boliger i Naturbydelen