STRANDKANTEN: 33 moderne ejerboliger med fjordudsigt

De første 33 boliger i Naturbydelen Ringkøbing K får udsigt til Ringkøbing Fjord og direkte adgang til enge, der vokser vildt mellem husene. Boligerne i Strandkanten er til salg gennem EDC og ESTATE i Ringkøbing.

Salget af de første 33 arkitekttegnede boliger i Naturbydelen Ringkøbing K er i gang. Bebyggelsen har fået navnet STRANDKANTEN og her kan du bo midt i naturen og komme i første række til Ringkøbing Fjord, som de fleste også får udsigt til.

Det første dobbelthus står klar. Den ene bolig er solgt, mens den anden fungerer som udstillingsbolig. De øvrige boliger opføres i takt med salget. Det tager kun 5-6 måneder at opføre husene, så det tager ikke lang tid at komme i nyt hus, når man køber en bolig i Strandkanten.

Alle boliger får direkte adgang til blomstrende enge og de mange andre naturkvaliteter, der allerede er skabt i naturbydelen: Bærhaver, frugtlunde, søer, en ny skov, en bæk og stier, der forbinder den nye bydel med Ringkøbings historiske bymidte, som kan nås på 10 minutter. Den nye naturbydel grænser op til de eksisterende villakvarterer i Ringkøbing, og hopper man op på sin cykel, kan man komme til indkøb, skoler og institutioner på fem minutter.

SALGSPROSPEKT (pdf)
PRISLISTER (pdf)
BOLIGER TIL SALG
FAKTA


I nyt hus på bare 5-6 måneder. Se byggeriet af de første boliger i Strandkanten i videoen.

FAKTA OM STRANDKANTEN

 • 33 ejerboliger fra 2.145.000 - 3.395.000 kr.
 • 118 m2 og 139-150 m2
 • Privat terrasse på 32 m2
 • Egen parkeringsplads
 • To plan med højt til loftet i køkken-alrummet og massere af lys
 • Dobbelthuse og rækkehuse med 3-4 boliger i hver række
 • Udsigt til fjorden og naturen mellem husene
 • Privatliv på terrassen og direkte adgang til enge med blandt andet solsikker, kornblomster og valmuer, der vokser vildt helt ind omkring husene
 • Mulighed for fællesskab med naboerne på de små mødepladser rundt om i kvarteret
 • Arkitekt: N+P Arkitektur
 • Entreprenør: Frifeldt

BOLIGER TIL SALG I STRANDKANTEN

Se alle boliger til salg i STRANDKANTEN nedenfor. EDC og Estate i Ringkøbing står for salget af boligerne i Strandkanten. Hvis du vil vide mere, eller booke et besøg i udstillingshuset, er du velkommen til at kontakte:

EDC Ringkøbing
Finn Jacobsen, finn@edc.dk, 97 32 16 22
www.edc.dk/strandkanten

Estate Ringkøbing
Hans Jørgen Lauridsen, hjl@estate.dk, 97 32 30 22 
www.estate.dk/strandkanten

FÅ NYT OM STRANDKANTEN

Skriv dig på Naturbydelens boligliste og få salgsprospektet for STRANDKANTEN, nyt om udviklingen af husene, invitationer til Åbent Hus og andre arrangementer og nyt om andre boligprojekter. Det er helt uforpligtende at skrive sig op!

 

-->
FÅ NYT OM BOLIGERNE I NATURBYDELEN

FÅ NYT OM BOLIGERNE I NATURBYDELEN

Ejerboliger, lejeboliger og et seniorbofællesskab er på vej i Naturbydelen. Skriv dig på vores boligliste og få nyheder om boligerne. Det er helt uforpligtende at skrive sig op!